Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Posiadam akwarium 450l

Posiadam

10 delfinów 

9 socolofi 

2 yellow plus (narybek ok 20 w 2 akwarium za małe zeby wypuścić docelowo beda w głównym)

I ok 8 wydłużonych.

proszę o radę jakie moge dokupić do tej obsady zeby bylo więcej kolorów mysle nad rdzawymi ok 10 szt badz zlotopletwy lub maingano. 

nie chcesz redow I allunocar 

A nie chce pomieszać grup chce żeby byly z jednego jeziora.

w akwarium mam 5 napowietrzaczy filtr zew 1200 plus tetry i wewnętrzny. 

ryby karmione 

mrożonki :

*kryl

*solowiec

* lasonogi

*czasem czarny komar

i arteria

warzywa :

*sałata

*brokuł 

suche :

* hikari cichlid

* 2 rodzaje spiruliny W płatkach 

Oraz

* o.s.I Premium quality

Co ewentualnie mogę dobrego dokupić do jedzenia ? Bardzo proszę o konkretne rady 

20190413_171812.jpg

Opublikowano

Oczywiście, jednak przychodzisz w gości nie ściągasz butów robisz bagno i jeszcze się pienisz. 

Jeżeli nie rozumiesz to: forum odwiedziło kilka tysięcy osób gdyby nie ułożony porządek działów to nikt niczego by tu nie znalazł. A tak jest to usystematyzowana baza wiedzy z tego zakresu. 

• Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)

Kolego..łaski nie zrobisz , że dostosujesz się do zasad  forum jak wszyscy. Skoro tutaj jesteś i uczestniczysz w forum poprzez pisanie to mam nadzieje ,że czytałeś regulamin . Pisanie w dziale OBSADY o innych tematach wprowadza tematyczny BAŁAGAN. Jeżeli forum mija się wg Ciebie z celem  to nie musisz z niego korzystać.

Edytowane przez AndrzejGłuszyca
  • Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, adrian286m23 napisał:

Posiadam akwarium 450l

Posiadam

10 delfinów 

9 socolofi 

2 yellow plus (narybek ok 20 w 2 akwarium za małe zeby wypuścić docelowo beda w głównym)

I ok 8 wydłużonych.

proszę o radę jakie moge dokupić do tej obsady zeby bylo więcej kolorów mysle nad rdzawymi ok 10 szt badz zlotopletwy lub maingano

Miałem kiedyś Cyrtocara moorii w 160x60x60 (z msobo, maingano i fryeri). Według mnie masz zbiornik ciut za mały dla Cyrtocar (ja po kilku miesiącach, może roku, zabrałem je ze swojego akwarium). Połączenie moorii z maingano u mnie się sprawdziło bardzo ładnie. Pamiętaj jednak, że ryby rosną, a już masz ich dużo.

Edytowane przez tom77
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.