pozner Opublikowano 22 Maja 2019 #21 Opublikowano 22 Maja 2019 Tak wyglądają anagenysy. Śmiało możesz nimi zastąpić strigatusa. Myślę, że mogą być nawet odpowiedniejsze. 1
ZenArt89 Opublikowano 22 Maja 2019 Autor #22 Opublikowano 22 Maja 2019 To jeśli mogę mieć jeszcze chyba ostatnie pytanie to czy kadango mógłbym zastąpić tym : Protomelas (dawniej Placidochromis) sp.”johnstoni solo” ? wszystkiego zamawiać po 8 szt czy którychś więcej a innych mniej? Będą to rozmiary najmniejsze w hodowli i większość z tan-mal ewentualnie brakujące od malawiana
pozner Opublikowano 22 Maja 2019 #23 Opublikowano 22 Maja 2019 39 minut temu, ZenArt89 napisał: czy kadango mógłbym zastąpić tym : Protomelas (dawniej Placidochromis) sp.”johnstoni solo” ? Możesz spróbować. Zamów po 8szt. To wystarczające minimum.
Tomasz78 Opublikowano 22 Maja 2019 #24 Opublikowano 22 Maja 2019 Godzinę temu, ZenArt89 napisał: Protomelas (dawniej Placidochromis) sp.”johnstoni solo” Tak dla przypomnienia to są dwie różne ryby często gęsto mylone ze sobą. Protomelas sp."johnstoni solo" http://www.onzemalawicichliden.eu/Bestanden vissendatabase eng/Protomelas johnstoni solo Makonde eng.html Placidochromis johnstoni http://www.onzemalawicichliden.eu/Bestanden vissendatabase eng/Placidochromis johnstoni Manda eng.html 1
iquitos68 Opublikowano 23 Maja 2019 #25 Opublikowano 23 Maja 2019 Exo zamówiłbym 4-5 szt. Osiem to za dużo. Radziłbym celowac docelowo w 1-2 sztuki dorosłe do tego baniaka. W razie co dokupisz jedna sztukę jak się coś wyłamie. Ale jak ci porośnie te 8 szt to będziesz musiał redukować. 1
Mortis Opublikowano 23 Maja 2019 #26 Opublikowano 23 Maja 2019 Tak exochochromis to świetny wybór, że o nim zapomniałem. 1
Rekomendowane odpowiedzi