Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zamawiałem 2 razy. Ryby zdrowe, zawsze dobrze zapakowane. Wzorowa współpraca. Mogę polecić.
Pzdr. Rysiek.
PS tak przy okazji, TU jest sporo informacji o prawie wszystkich (jeśli nie o wszystkich) liczących się sprzedawcach. A i parę ciepłych słów o tych mniej polecanych także znajdziecie. 😉

Edytowane przez rysib
Opublikowano
6 godzin temu, bojack napisał:

@sabotage jak pozwolisz, to się podłączę ;) Co możecie powiedzieć o Tan-Mal? Mają mega dużo gatunków - akurat wszystko czego potrzebuję.

Dostałem od nich ryby w zeszłym tygodniu, nawet gdybym chciał cokolwiek znaleźć by się przyczepić, to nie potrafił bym wcisnąć najmniejszej szpilki. Piękne ryby, super dostawa i doskonały kontakt, serdecznie polecam.

• Lubię to 1
  • Dziękuję 1
Opublikowano

Akwarium pod naporem siły wyżeszj skróciło się do 260cm, wymyśliłem sobie taką obsadę, pytanie, czy to zagra

D. strigatus (1+2)
P. mdoka WL (stado około 10 sztuk)
L. lethrinus (3+3)
C. borleyi Kadango/ O.tetrastigma (borleyi chcialbym 2 samce sprobowac + 4 samice, jeśli tetra to wielosamcowo np 4+4)
L. caeruleus (1+4)
+ jakaś mocniejsza Aulona. (2+4)

Opublikowano

Ten strigatus jakoś tu nie pasuje. To drapieżnik. Za jakiś czas może zacząć polować na np aulony. Osobiście pozostawiłbym strigatusa, dodał jeszcze trochę drapoli i ewentualnie większej nonmbuny. Jeśli lubisz duże ryby to zbiornik masz w sam raz.