Skocz do zawartości

zbiornik przejściowy dla....Tropheus Dubois

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie posiadam zbiornik z młodymi jeszcze nie wybarwionymi saulosi a drugi zbiornik który teraz startuje chcę mieć z Tropheus Dubois tanganikę.

Nadarzyła się okazja zakupu młodych wspomnianych wcześniej trofci i moje pytani brzmi ponieważ zbiornik docelowy dla nich dopiero startuje a cena ryb jest okazyjna chciał bym je zakupić i na jakiś miesiąc wpuścić razem z saulosi czy nie powybijają się na wzajem.

Wiem że pytanie może nie bardzo pasuję ale na forach tanganiki to na odpowiedź muszę czekać 3 4 dni a tutaj jest to o wiele szybciej.

Opublikowano

No trudno odpowiedzieć na to pytanie. Zgodnie z regułami takich mixów się nie robi. I to nie bez przyczyny. Natomiast pytasz czy się pozabijają - jakie są Twoje saulosi wiem, w jakim wieku trofy - nie, nie wiem też ile ich będzie, nie wiem też jak duże jest akwarium. Jeżeli to nie jakieś dorosłe sztuki to pewnie się nie pozabijają. Ale co to daje... Poczekałbym

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.