policeman Opublikowano 11 Marca 2008 #1 Opublikowano 11 Marca 2008 Mam pytanie posiadam zbiornik z młodymi jeszcze nie wybarwionymi saulosi a drugi zbiornik który teraz startuje chcę mieć z Tropheus Dubois tanganikę. Nadarzyła się okazja zakupu młodych wspomnianych wcześniej trofci i moje pytani brzmi ponieważ zbiornik docelowy dla nich dopiero startuje a cena ryb jest okazyjna chciał bym je zakupić i na jakiś miesiąc wpuścić razem z saulosi czy nie powybijają się na wzajem. Wiem że pytanie może nie bardzo pasuję ale na forach tanganiki to na odpowiedź muszę czekać 3 4 dni a tutaj jest to o wiele szybciej. Cytuj
woytek Opublikowano 11 Marca 2008 #2 Opublikowano 11 Marca 2008 No trudno odpowiedzieć na to pytanie. Zgodnie z regułami takich mixów się nie robi. I to nie bez przyczyny. Natomiast pytasz czy się pozabijają - jakie są Twoje saulosi wiem, w jakim wieku trofy - nie, nie wiem też ile ich będzie, nie wiem też jak duże jest akwarium. Jeżeli to nie jakieś dorosłe sztuki to pewnie się nie pozabijają. Ale co to daje... Poczekałbym Cytuj
policeman Opublikowano 12 Marca 2008 Autor #3 Opublikowano 12 Marca 2008 dziękuje za rade chyba tak zrobię i poczekam pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi