halabala Opublikowano 5 Marca 2019 #21 Opublikowano 5 Marca 2019 (edytowane) 7 godzin temu, Nomercy napisał: @egon44ile zapłaciłeś za 26 szt. Saulosi? Ty dziwny koleszka jesteś najpierw pytasz ile kolega zapłacił za dom tetaz ile za rybki OCB??? Edytowane 5 Marca 2019 przez halabala 2
egon44 Opublikowano 7 Marca 2019 #22 Opublikowano 7 Marca 2019 W dniu 5.03.2019 o 14:36, Nomercy napisał: @egon44ile zapłaciłeś za 26 szt. Saulosi? Zapłaciłem tyle ile trzeba było zapłacić.Zadzwoń do Darka Gaży i się popytaj w jakiej ofercie cenowej miał saulosi na sprzedaż 1
Artur67 Opublikowano 8 Marca 2019 Autor #23 Opublikowano 8 Marca 2019 (edytowane) Ryby przeniesione do 240l (10 sztuk z 12). Dwie samice mają atrapę jajową, ale całe są żółte, i mają zaokrąglone płetwy odbytowe (nie mają nawet pionowych, ciemniejszych pasków, czy ciemniejszej płetwy grzbietowej). W kwarantannie zostawiłem dwa samce, w weekend albo na początku przyszłego tygodnia pójdą do znajomego (albo wpuści je do swojego baniaka, albo wpuści je do sklepu). Dlaczego więc piszę? Chcę mieć 200% pewności że to samce. Poza tym może ktoś akurat potrzebuje samca Saulosi, to większa szansa że się dowie że mam nadwyżkę od Malawiana. Na pierwszym zdjęciu jeden osobnik, na dwóch kolejnych inny. Edytowane 8 Marca 2019 przez Artur67
Rekomendowane odpowiedzi