Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dzień dobry,

(od razu przepraszam jeśli wybrałem zły temat, ale on wydawał się najlepszy)

Właśnie pozbywam się swojej bardzo źle dobranej obsady, ale niezbyt mogę znaleźć osoby chętne przygarnąć ryby. ...

Jakieś pomysły, co mógłbym z.nimi zrobić? Może gdzieś w okolicy Poznania znacie kogoś kto by je wziął na "pokarm" dla innych? Albo jakiegoś zoologa, który by je przyjął? Bo byłem u dwóch, i żaden ich nie chciał... 

Ogólnie to jeśli  ktoś z Poznania by chciał je przyjąć to proszę napisać. Na priv. podam szczegóły.

Z góry dziękuję za jakieś pomysły lub sugestie.

Pozdrawiam

Edytowane przez StaNorywy
Opublikowano (edytowane)

Myślałem o tym, tylko że na olx to kupi każdy. A trochę mi szkoda żeby się potem miały męczyć...

No ale jeśli się nikt nie znajdzie, to chyba tak zrobię.

Edytowane przez StaNorywy
Opublikowano
38 minut temu, StaNorywy napisał:

Myślałem o tym, tylko że na olx to kupi każdy. A trochę mi szkoda żeby się potem miały męczyć...

No ale jeśli się nikt nie znajdzie, to chyba tak zrobię.

Tutaj piszesz tak a wcześniej napisałeś tak:

55 minut temu, StaNorywy napisał:

Jakieś pomysły, co mógłbym z.nimi zrobić? Może gdzieś w okolicy Poznania znacie kogoś kto by je wziął na "pokarm" dla innych?

Tu piszesz że oddasz je jako pokarm dla innych a później że szkoda żeby u kogoś się męczyły... 😕

• Lubię to 1
Opublikowano
21 minut temu, Robson79 napisał:

Tu piszesz że oddasz je jako pokarm dla innych a później że szkoda żeby u kogoś się męczyły... 😕

Oddanie na pokarm, gdzie szybko zostaną zjedzone to jedno, a pływanie przez następne kilka lat w 20 litrowym zbiorniku to drugie. I myślę że ryba też by wolała taką śmierć.

Opublikowano
Oddanie na pokarm, gdzie szybko zostaną zjedzone to jedno, a pływanie przez następne kilka lat w 20 litrowym zbiorniku to drugie. I myślę że ryba też by wolała taką śmierć.
Dolicz jeszcze stres jaki im przy okazji zafundujesz. Już lepiej sam poucinaj im głowy

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

• Lubię to 1