StaNorywy Opublikowano 1 Marca 2019 #1 Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) Dzień dobry, (od razu przepraszam jeśli wybrałem zły temat, ale on wydawał się najlepszy) Właśnie pozbywam się swojej bardzo źle dobranej obsady, ale niezbyt mogę znaleźć osoby chętne przygarnąć ryby. ... Jakieś pomysły, co mógłbym z.nimi zrobić? Może gdzieś w okolicy Poznania znacie kogoś kto by je wziął na "pokarm" dla innych? Albo jakiegoś zoologa, który by je przyjął? Bo byłem u dwóch, i żaden ich nie chciał... Ogólnie to jeśli ktoś z Poznania by chciał je przyjąć to proszę napisać. Na priv. podam szczegóły. Z góry dziękuję za jakieś pomysły lub sugestie. Pozdrawiam Edytowane 1 Marca 2019 przez StaNorywy
Robson79 Opublikowano 1 Marca 2019 #2 Opublikowano 1 Marca 2019 Jeśli chcesz je oddać za Free lub za jakiś pokarm to może wystaw na olx i zapewne znajdą się chętni...
StaNorywy Opublikowano 1 Marca 2019 Autor #3 Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) Myślałem o tym, tylko że na olx to kupi każdy. A trochę mi szkoda żeby się potem miały męczyć... No ale jeśli się nikt nie znajdzie, to chyba tak zrobię. Edytowane 1 Marca 2019 przez StaNorywy
Piotr775 Opublikowano 1 Marca 2019 #4 Opublikowano 1 Marca 2019 A tak wogole to co to za gatunek/gatunki i ilosci? Bo jakoś nigdzie niemogę tego znaleźć.
Andrzej Głuszyca Opublikowano 1 Marca 2019 #5 Opublikowano 1 Marca 2019 3 minuty temu, Piotr775 napisał: A tak wogole to co to za gatunek/gatunki i ilosci? Takie informacje to w dziale giełda powinny się znaleźć a nie tutaj.
StaNorywy Opublikowano 1 Marca 2019 Autor #6 Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) Właśnie dlatego nie podaję Ale wejdź na mojego fb, tam jest napisane. https://m.facebook.com/antoni.nowaczyk.102?ref=bookmarks Edytowane 1 Marca 2019 przez StaNorywy Dodałem link do fb.
Robson79 Opublikowano 1 Marca 2019 #7 Opublikowano 1 Marca 2019 38 minut temu, StaNorywy napisał: Myślałem o tym, tylko że na olx to kupi każdy. A trochę mi szkoda żeby się potem miały męczyć... No ale jeśli się nikt nie znajdzie, to chyba tak zrobię. Tutaj piszesz tak a wcześniej napisałeś tak: 55 minut temu, StaNorywy napisał: Jakieś pomysły, co mógłbym z.nimi zrobić? Może gdzieś w okolicy Poznania znacie kogoś kto by je wziął na "pokarm" dla innych? Tu piszesz że oddasz je jako pokarm dla innych a później że szkoda żeby u kogoś się męczyły... 1
StaNorywy Opublikowano 1 Marca 2019 Autor #8 Opublikowano 1 Marca 2019 21 minut temu, Robson79 napisał: Tu piszesz że oddasz je jako pokarm dla innych a później że szkoda żeby u kogoś się męczyły... Oddanie na pokarm, gdzie szybko zostaną zjedzone to jedno, a pływanie przez następne kilka lat w 20 litrowym zbiorniku to drugie. I myślę że ryba też by wolała taką śmierć.
Bartek_De Opublikowano 1 Marca 2019 #9 Opublikowano 1 Marca 2019 Oddanie na pokarm, gdzie szybko zostaną zjedzone to jedno, a pływanie przez następne kilka lat w 20 litrowym zbiorniku to drugie. I myślę że ryba też by wolała taką śmierć.Dolicz jeszcze stres jaki im przy okazji zafundujesz. Już lepiej sam poucinaj im głowy Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1
suricade Opublikowano 2 Marca 2019 #10 Opublikowano 2 Marca 2019 11 godzin temu, StaNorywy napisał: Właśnie dlatego nie podaję Ale wejdź na mojego fb, tam jest napisane. https://m.facebook.com/antoni.nowaczyk.102?ref=bookmarks Ja na Twoim facebooku nic nie mogę zobaczyć. Daj ogłoszenie na forum w dziale giełda może się ktoś znajdzie .
Rekomendowane odpowiedzi