Andrzej Głuszyca Opublikowano 22 Lutego 2019 #11 Opublikowano 22 Lutego 2019 3 godziny temu, egon44 napisał: Nie przyjmuję do wiadomości,że muszą być i już Andrzeju...są ryby ze strefy przybrzeżnej , gdzie pływają wśród korzeni. No i to też jest kwestia gustu. 1
przemo-h Opublikowano 22 Lutego 2019 #12 Opublikowano 22 Lutego 2019 Witaj! Możesz odtworzyć strefę piaszczystą z tymi korzeniami, które masz. Do tego porozrzucać po dnie kilka kamieni i jest idealny biotop dla stada m.in.Pseudotropheus acei. Co do drzewa w akwarium i jego wpływ na parametry, to jestem tego samego zdania.
twardaWodaW150/50/60 Opublikowano 22 Lutego 2019 Autor #13 Opublikowano 22 Lutego 2019 Aranżacja jest ukończona. Zbiornik dojrzewa.Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka
egon44 Opublikowano 22 Lutego 2019 #14 Opublikowano 22 Lutego 2019 7 godzin temu, AndrzejGłuszyca napisał: Andrzeju...są ryby ze strefy przybrzeżnej , gdzie pływają wśród korzeni. No i to też jest kwestia gustu. Bardziej chodziło mi o to,co chce stworzyć w zbiorniku autor tematu,oraz aby rozwinął szerzej swoją wypowiedź 1
Rekomendowane odpowiedzi