Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, benjam napisał:

Tak sobo w 400 :) sam się boję żeby to na pokój nie chlapalo:) 

Pierw polecam sprawdzić w wiadrze albo wannie :D

Opublikowano
5 minut temu, fudzi napisał:

Z tego co rozumiem to sobo w400

Wg mnie za mocny o jakieś 4 razy ale ok. Zobaczymy efekt :D

Nie nabijamy bezsensownie postów. Sam zainteresowany może odpowiedzieć.

Nie bardzo rozumiem jaki masz cel pisania na tym forum. Malawi nie posiadasz i nie zakładasz, nie masz również wiedzy na jego temat... .

• Lubię to 1
Opublikowano

Koledzy ratunku 

Jak powinien być umieszczony cylkulator? U góry, na dole? I czy tło z pianki juwel porowate ma wpływa na obiego wody bo wydaje mi się że dziwnie się od niego ta woda odbija pomocy bo cały pokój w kamieniach i wody po kostki :(

Opublikowano

Umieść cyrkulator w połowie wysokości akwarium na bocznej szybie w 1/3 szerokości lekko skierowany do góry na tylną szybę, aby strumień wody celował +/- na 2/3 długości. uff 😀

Opublikowano

Połączyłem twoje wątki. Na przyszłość nie otwieraj kolejnych zamiast kontynuować w już istniejącym.

10 minut temu, benjam napisał:

Koledzy ratunku 

Jak powinien być umieszczony cylkulator? U góry, na dole? I czy tło z pianki juwel porowate ma wpływa na obiego wody bo wydaje mi się że dziwnie się od niego ta woda odbija pomocy bo cały pokój w kamieniach i wody po kostki :(

Ostrzegano cię że ten cyrkulator będzie zbyt mocny do twojego akwa ale jak widać lubisz uczyć się na swoich błędach ;).

• Lubię to 1
Opublikowano

To tak robię i wydaje mi się że strumień odbija się od porowatego tła i coś jest nie tak:(

Jeśli chodzi o moc jest dobry tylko chyba to tło wszystko psuje bo woda dziwnie się od niego odbija