Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, fudzi napisał:

Chwilę poczekaj a odpowiedni post stworzę

Twój temat w dziale PRZEDSTAW SIEBIE I AKWARIUM  został usunięty.  W tamtym dziale  przedstawiamy siebie i swój zbiornik z naszego biotopu. Proszę stosować się do zasad zgodnie z regulaminem.

Edytowane przez AndrzejGłuszyca
  • Lubię to 1
Opublikowano

No właśnie chciałem tam odpisać ale Andrzej mnie uprzedził więc odpowiem tu.

Kolego z całym szacunkiem dla Ciebie, Ty chyba czegoś nie rozumiesz. Jesteśmy i piszemy na forum związanym z biotopem Malawi. Zadajemy pytania i odpowiadamy w kwestii Malawi. Jeśli ktoś na tym forum twierdzi, że się nie da lub czegoś nie poleca to ma na myśli Malawi. Wejdź na forum morszczaków i spróbuj ich przekonać, że da się wszystko ogarnąć jednym małym filterkiem

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

• Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Bartek_De napisał:

Kolego z całym szacunkiem dla Ciebie, Ty chyba czegoś nie rozumiesz. Jesteśmy i piszemy na forum związanym z biotopem Malawi. Zadajemy pytania i odpowiadamy w kwestii Malawi. Jeśli ktoś na tym forum twierdzi, że się nie da lub czegoś nie poleca to ma na myśli Malawi. Wejdź na forum morszczaków i spróbuj ich przekonać, że da się wszystko ogarnąć jednym małym filterkiememoji1787.png

Wszystko dobrze rozumiem

Postem tym miałem tylko zamiar wyjaśnić że da się.  I czy by to było Malawi czy roślinniak ryby syfią  niektóre z roślinnaka nawet bardziej. 

I nie próbóje na siłę wcisnąć do akwarium morskiego malutkiego filterka  bez odpieniacza i innych ,,obowiązkowych ,, do morszczaka specyfików , tylko ukazać że z dobrze uregulowaną biologią na małym filtrze da się akwarium utrzymać. 😂  

Powiedzie mi czym różni się filtracja w przerybionym roślinniaku od biotopu Malawi ? 

Edytowane przez fudzi
Opublikowano
Teraz, Bartek_De napisał:

Powiem Ci jedno. Twoja wiedza opiera się tylko na teorii, nie ma nic wspólnego z doświadczeniem

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Hmm.

Jeżeli o doświadczenie z Malawi to tak jak pisałem wcześniej wraz z wujem zakładałem Malawi około 2 lata temu i akwarium bardzo dobrze działało ( aż do rozszczelnienia zbiornika )