Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, benjam napisał:

To tylko 4 szt saoulusi mogę mieć? 😕

Zadzwonię do faceta i powiem bierz Pan te rybki a on. Mi. Powie Panie ja Panu na siłę nic nie wciskalem

Możesz mieć więcej tych saulosi, ale na razie nic nie kombinuj, tylko określ jaki jest układ tych ryb. 

Opublikowano (edytowane)

To może umów się z facetem ze oddasz mu pozostałe  ryby w zamian za Saulosi,  później zobaczysz co z tego wyrośnie i zredukujesz nadmiar samców...

Edytowane przez Robson79
Opublikowano
9 minut temu, benjam napisał:

obsada3x socolofi 4xyelow 4x maingano 3x Red Red 1x snów 4x saoulusi

To już wiemy. Chodzi mi o określenie płci saulosi. Pozostałe ryby nie nadają się do tego zbiornika. Jeśli nie możesz odróżnić samca od samicy, to dogadaj się z gościem, żeby wymienić pozostałe ryby na saulosi, jak zasugerował kolega wcześniej. Wydaje mi się, że będziesz musiał dopłacić do tego ineresu. 

Opublikowano

Pan od którego kupiłem ryby twierdzi że nie przyjmuje zwrotów więc teraz mam 15 rybek które nie nadają się do mojego zbiornika

Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, benjam napisał:

Pan od którego kupiłem ryby twierdzi że nie przyjmuje zwrotów więc teraz mam 15 rybek które nie nadają się do mojego zbiornika

Pozostaje ogłeszenie na OLX. 

Odnośnie innych ryb, które możesz trzymać... W gorącej wodzie jesteś kąpany😉. Postaraj się może utrzymać te, które już masz przy życiu, czytając podstawowe informacje na temat hodowli pyszczaków, zawarte w dziale "Podstawy". Gdy to już opanujesz, to proponuję w googlach wpisać: Chindongo saulosi- opis gatunku. Między czasie napisz ogłoszenie na OLX. Gdy będziesz miał już wszystko pod kontrolą, to odezwij się tutaj ponownie. Jeśli masz dodatkowe pytania odnośnie innych problemów, to pytaj w odpowiednich działach. Na razie czytaj, opanuj sytuację i czekaj👍. Co za dużo to niezdrowo😉

Edytowane przez przemo-h
  • Lubię to 1