benjam Opublikowano 7 Lutego 2019 #1 Opublikowano 7 Lutego 2019 Witam posiadam akwa 100x40x50 z taką obsada3x socolofi 4xyelow 4x maingano 3x Red Red 1x snów 4x saoulusi
przemo-h Opublikowano 7 Lutego 2019 #2 Opublikowano 7 Lutego 2019 Witaj! Co to jest 1x snów? I co planujesz zredukować? Jak na moje oko, to trochę się rozpędziłeś przy zakupie obsady.
benjam Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor #3 Opublikowano 7 Lutego 2019 1x snow biała mała widać na zdjeciu" nr 1 na środku przy dnie taka obsadę zaproponował mi hodowca a teraz muszę to jakoś wyprostowac:(
Robson79 Opublikowano 7 Lutego 2019 #4 Opublikowano 7 Lutego 2019 8 minut temu, przemo-h napisał: Co to jest 1x snów? Z tego co widzę to jest to Socolofi Albino... 1
przemo-h Opublikowano 7 Lutego 2019 #5 Opublikowano 7 Lutego 2019 Ok, widzę, że trochę się sytuacja wymyka z pod kontroli po tym poście w innym dziale. Jeśli już zrobiłeś podmianę, to pobserwuj te ryby trochę. Zwróć uwagę, czy zareagowały pozytywnie na tą podmianę. Zwróć szczególną uwagę na Chindongo saulosi, a dokładniej jaki układ masz tego gatunku (ile samców, ile samic). Ten gatunek proponuję pozostawić, a resztę oddać temu hodowcy. Odpisz, jaki jest układ, a my powiemy co dalej.
benjam Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor #6 Opublikowano 7 Lutego 2019 saulosi 1+3 ale wydaje mi się że będzie 2+2 bo u mniejszego. Samca czasami pokazują się pregi pionowe 5 minut temu, Robson79 napisał: Z tego co widzę to jest to Socolofi Albino... Mnie powiedział że to jest snow(śnieżny)
Robson79 Opublikowano 7 Lutego 2019 #7 Opublikowano 7 Lutego 2019 2 minuty temu, benjam napisał: Mnie powiedział że to jest snow(śnieżny) Potocznie tak mówią na te ryby... Moim zdaniem gościu, który sprzedal ci ryby to nie hodowca a pseudohodowca i wcisnął Ci tyle rybek abyś miał kolorowo i żeby mógł zarobić... Bo gdyby powiedział Ci że do tego zbiornika nadaje się jeden gatunek to wziął byś kilka sztuk i by chłopina nie zarobił...
benjam Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor #8 Opublikowano 7 Lutego 2019 I co teraz? Co zrobić z rybkwmi które nie nadają się do mojego zbiornika i ile i jakich ryb mogę u siebie trzymac?
przemo-h Opublikowano 7 Lutego 2019 #9 Opublikowano 7 Lutego 2019 4 minuty temu, benjam napisał: I co teraz? Co zrobić z rybkwmi które nie nadają się do mojego zbiornika i ile i jakich ryb mogę u siebie trzymac? Nie czytasz uważnie. Odpiwiedź na te pytania już otrzymałeś w poście nr.5 1
benjam Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor #10 Opublikowano 7 Lutego 2019 1 minutę temu, przemo-h napisał: Nie czytasz uważnie. Odpiwiedź na te pytania już otrzymałeś w poście nr.5 To tylko 4 szt saoulusi mogę mieć? Zadzwonię do faceta i powiem bierz Pan te rybki a on. Mi. Powie Panie ja Panu na siłę nic nie wciskalem
Rekomendowane odpowiedzi