Credy Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor #11 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Chindongo Saulosi Pseudotropheus Acei Luwala Metriaclimę OB Więc taki skład tylko teraz jakie haremki zrobić I gdzie najlepiej się zgłosić aby je zdobyć
Robson79 Opublikowano 20 Grudnia 2018 #12 Opublikowano 20 Grudnia 2018 24 minuty temu, Credy napisał: Dopiero wchodzę w ten temat OB czyli Już się troszkę doksztalcilem i OB świetnie wyglądają a powiedz mi jak samice też takie same ubarwienie jak u samców czy nie Samice są pomarańczowe w czarne plamy a samce bardziej bladoróżowe w niebieskie plamy... 11 minut temu, Credy napisał: Chindongo Saulosi Pseudotropheus Acei Luwala Metriaclimę OB Więc taki skład tylko teraz jakie haremki zrobić I gdzie najlepiej się zgłosić aby je zdobyć Najlepiej kupić po 10-12 sztuk z gatunku i poczekać co z tego wyrośnie... Polecam zakupić u forumowych partnerów...
Credy Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor #13 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Dzięki właśnie sobie je obczajam i zostanę przy twojej propozycji raczej będą fajnie wyglądać i prezentować Na pewno dostanę dwa gatunki u fishmagic tylko tej OB nie mogę znaleźć 10-12 Oki tak właśnie myślałem ale docelowo zrobić 2+8 czy 3+9 chyba że nie mogę ich tak trzymać
egon44 Opublikowano 21 Grudnia 2018 #14 Opublikowano 21 Grudnia 2018 A może taka obsada wpadnie Tobie w gust Pseudotropheus johanni Gome Metriaclima estherae OB Pseudotropheus sp. „acei” Luwala Reef Labidochromis joanjohnsonae Likoma Island
Tom74 Opublikowano 21 Grudnia 2018 #15 Opublikowano 21 Grudnia 2018 (edytowane) A może tak : Chindongo Demasoni Pseudotropheus johani gome Labeotropheus trewavasea Chilumba Metriaclima Estherae OB Minos Reef lub Metriaclima zebra Mansije OB. Samice OB samce niebieskie. Edytowane 21 Grudnia 2018 przez Tom74
Credy Opublikowano 21 Grudnia 2018 Autor #16 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Panowie też fajnie szkoda że jest tych gatunków aż tyle bo ciężko wybrać he
egon44 Opublikowano 6 Stycznia 2019 #17 Opublikowano 6 Stycznia 2019 W dniu 20.12.2018 o 22:56, Credy napisał: Na pewno dostanę dwa gatunki u fishmagic tylko tej OB nie mogę znaleźć Metriaclima estherae OB jest dostępna tutaj http://www.tanganikamalawi.pl/
Rekomendowane odpowiedzi