Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj mija dokładnie dwa tygodnie od załamania się biologii(lub od startu cyklu,jak kto woli),ryby na razie czuja się dobrze parametry jak na razie tez nie sa złe,NO2 wczoraj poza skalą,dzisiaj około 0,2.Akwarium się zieleni w oczach.Filmik z zachowania ryb i zmiany wyglądu akwarium(jakieś tam paprochy i bąbelki pływające na razie mnie nie martwią,ważne teraz ustabilizować biologię,a nie wrażenia estetyczne 😉😉😉).

• Lubię to 3
Opublikowano
Godzinę temu, Piotr775 napisał:

U mnie film nie działa

Nie wiem dlaczego,u mnie odpala.Może jakaś inna forma odtwarzania masz.

Opublikowano

Nie wiem dlaczego u mnie nie odpala. Gdy otwieram temat to widze ze chce odpalic film,lecz po chwili zamienia się w plik do pobrania. Po pobraniu również nie odpala. 

Opublikowano
Nie wiem dlaczego u mnie nie odpala. Gdy otwieram temat to widze ze chce odpalic film,lecz po chwili zamienia się w plik do pobrania. Po pobraniu również nie odpala. 
Zainstaluj sobie AllPlayer

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Sytuacja w zbiorniku opanowana.To co wydawało się niedojrzałą biologią,okazało się początkiem denitryfikacji i dlatego NO2 wychodziło poza skalę.Bez ofiar śmiertelnych,wręcz szykuje się 500+😄😄IMG_9366.thumb.JPG.dc1c8e97c44b6d9357cb0d26c1f4990b.JPG

IMG_9367.JPG

IMG_9368.JPG

IMG_9378.JPG

• Lubię to 1
Opublikowano

Mala aktualizacja.Te rybki ktore kupilem jako Itungi w rzeczywistosci sa Acei Msuli.Dowiedzialem się tego od sprzedawcy,który zaklinal się ze rozmawiamy o Msuli(chociaz na pismie mam jak 3 razy prosze go o Itungi),ale obiecal,ze mi to wynagrodzi w taki sposob,ze bede calkowicie usatysfakcjonowany.Niedlugo dojada Chailosi w ilosci szt 10.W miedzyczasie udalo mi się przekonac zone do zakupu drugiego "baniaczka" 300x70x70.Bedzie to projekt rozlozony na jakies poltora roku,ze wzgledu na moje czeste delegacje i rowniez powolne kompletowanie sprzetu.

Opublikowano

1 godzinę temu, Lamonia napisał:

W miedzyczasie udalo mi się przekonac zone do zakupu drugiego "baniaczka" 300x70x70.Bedzie to projekt rozlozony na jakies poltora roku,ze wzgledu na moje czeste delegacje i rowniez powolne kompletowanie sprzetu.

Jakie ryby będziesz trzymał w takim "baniaczku" 300x70x70?