Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, Tan-Mal napisał:

Bardzo dziękuje za wszystkie komentarze . 

W kwestii formalnej, TAK był problem z jedną partią produkcyjną płatków . 

Znaleziono przyczynę źródłową problemu , problem wyeliminowano . Każdej osobie ,która zwróciła się do nas zaproponowaliśmy 

rozwiązanie . Serdecznie pozdrawiam Monika Wisz

 

Potwierdzam i dziękuję Pani Moniko , błędy się zdarzają , ważne jak załatwia się takie sprawy ?

  • Lubię to 1
Opublikowano
41 minut temu, Tan-Mal napisał:

Bardzo dziękuje za wszystkie komentarze . 

W kwestii formalnej, TAK był problem z jedną partią produkcyjną płatków . 

Znaleziono przyczynę źródłową problemu , problem wyeliminowano . Każdej osobie ,która zwróciła się do nas zaproponowaliśmy 

rozwiązanie . Serdecznie pozdrawiam Monika Wisz

 

Również potwierdzam. Reklamacja załatwiona bezproblemowo.

  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Książkę wysyłamy - aktualnie kolejna do wysyłki 2-3 dni , do końca tygodnia będzie rozładowana. 

Brak możliwości realizowania zamówień 23-30 lipca . 

 

  • Lubię to 1
  • Dziękuję 1
Opublikowano
10 godzin temu, Tan-Mal napisał:

Książkę wysyłamy - aktualnie kolejna do wysyłki 2-3 dni , do końca tygodnia będzie rozładowana. 

Brak możliwości realizowania zamówień 23-30 lipca . 

 

Proszę o podanie szczegółów aby móc zamówić książkę. 

Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, Boston napisał:

Proszę o podanie szczegółów aby móc zamówić książkę. 

W dniu 1.07.2018 o 22:03, Tan-Mal napisał:

Zakup : zgodnie z wcześniejszą informacja cena książki wynosi 95 PLN , koszt wysyłki 15 PLN . 
Książka będzie wysyłana jako paczka / Poczta Polska. 

Przyjmowanie zamówień od 5 lipca : tan-mal@tan-mal.pl

Edytowane przez darkon
  • Lubię to 1
Opublikowano
3 godziny temu, Mynio Akwa napisał:

Witam. 

Dzisiaj dotarła do mnie przesyłka z Tan-Mal a, mianowicie tak długo wyczekiwana książka.

Paczka jak zawsze była bardzo dobrze zapakowana.

Książka prezentuje się na pierwszy rzut oka bardzo dobrze ( uwielbiam ten zapach nowej książki).

Na razie przeglądnąłem zawartość książki tak pobieżnie, ale i tak jestem mile zaskoczony.

Każdy w niej znajdzie coś dla siebie. Zarówno ten, który dopiero zaczyna swoją przygodę z tym biotopem,  jak i również stary wyga.

Każdemu polecam zakupić tą książkę z czystym sercem.

Zapomniałem dodać, że do książki były dołączone dwie próbki pokarmu gratis oraz autograf jednego z autorów - Wojciecha Sierakowskiego.

Poniżej zamieszczam parę zdjęć z książki.

IMG_20180718_115801.thumb.jpg.ee331d593ca0d1ee131542d0018e2405.jpg

IMG_20180718_115815.thumb.jpg.b2c5a2b71f2b92ef949581edbfea779f.jpg

IMG_20180718_115901.thumb.jpg.365e921d1d440fa04df92a6c8dda5fa0.jpgIMG_20180718_115917.thumb.jpg.d950b706c3900eb0cdd3d8aef782cdec.jpg

 Oj interruptus w proponowanych obsadach jeszcze jako Melanochromis? 

Opublikowano

Oj widzę, że kolega @Bezprym jest czujny. Wychwyci najmniejszy błąd :D A poza tym nie tak dawno był poruszany temat tej ryby w dziale identyfikacji gatunków, gdzie zresztą rozwiałeś wszelkie wątpliwości co do aktualnej grupy, do której się teraz zalicza.

Opublikowano

Moja wina. Oglądałem tą książke 10x i jak widać coś mi umknęło. Ze swojej strony przepraszam za błąd. Na szczęście ten Pseudotropheus częściej w cennikach jest jako Melanochromis;-).

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.