Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, harisimi napisał:

Swoją drogą ten mój podpis to żadna atrakcja ... mam brzydki charakter pisma :D.

Wojtku..bez cukrowania powiem: to jest atrakcja. Oczywiście treść merytoryczna też. A technicznie można to rozegrać w bardzo sprawny logistycznie sposób aby podpisane książki do nas docierały. Ale jak sam powiedziałeś..poczekajmy jak już będą dostępne:) Nie odpuszczę Ci:)

• Lubię to 3
  • Haha 1
Opublikowano
17 godzin temu, harisimi napisał:

Wszystko jeszcze się mieli ;-). Będzie wiosną i tyle wiadomo. Nie wiadomo jak będzie z premierą ale gdy się tylko dowiem to dam znać.

Ja już nie mogę się doczekać , to oczekiwanie mogę porównać z moim przyjęciem i oczekiwaniem na pierwszy zegarek. :D he he

• Haha 1
Opublikowano
Wszystko jeszcze się mieli ;-). Będzie wiosną i tyle wiadomo. Nie wiadomo jak będzie z premierą ale gdy się tylko dowiem to dam znać.
Fajnie by było, gdybyśmy mogli zaprezentować książkę na naszym stanowisku na WDA.

Wysłane z telefonu

• Lubię to 1
Opublikowano
18 godzin temu, harisimi napisał:

Wszystko jeszcze się mieli ;-).

Mam nadzieję, że książka nie poszła na przemiał? Gratuluję i czekam z niecierpliwością. No, fajnie by było, gdyby była na WDA. Przywieź Wojtku na WDA chociaż jakiś próbny egzemplarz do przejrzenia. 

• Lubię to 1
Opublikowano
15 godzin temu, harisimi napisał:

Swoją drogą ten mój podpis to żadna atrakcja ... mam brzydki charakter pisma :D.

W autografach o to chodzi by było szybko i brzydko ;)

• Lubię to 1
  • Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, pozner napisał:

Mam nadzieję, że książka nie poszła na przemiał? Gratuluję i czekam z niecierpliwością. No, fajnie by było, gdyby była na WDA. Przywieź Wojtku na WDA chociaż jakiś próbny egzemplarz do przejrzenia. 

Myślę nad pewnym rozwiązaniem ale kluczowym jest kiedy będzie książka. Wrócimy do tematu ?

4 godziny temu, spiochu napisał:

Fajnie by było, gdybyśmy mogli zaprezentować książkę na naszym stanowisku na WDA.

Wysłane z telefonu

Myślę również i o tym ?

• Lubię to 3
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
7 godzin temu, tomaszzt napisał:

Jakieś wieści ? Wiosna "pełną gębą"  a ja, po remoncie mieszkania "stawiam" 400l Malawi, poradnik będzie jak znalazł...

Bez urazy ale bez książki sobie nie poradzisz z startem zbiornika? ;) 

Wystarczy tylko poszperać na forum w poszczególnych działach tematycznych...Informacji tam jest od groma,a koledzy też zapewne pomogą :) 

Opublikowano

Poradzę sobie, tak jak do tej pory.... Chodzi o to, że to kolejna pozycja, na niezwykle ubogim rynku książek o pielęgnicach afrykańskich. Tylko tyle. To jak, kiedy będzie do kupienia ?