Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Andrzej Głuszyca Opublikowano 5 Lipca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. #1 Opublikowano 5 Lipca 2018 Pewnie dużo grono uczestników forum KM dostało informację od naszego partnera czyli Tan-Mal o tym ,że od dnia 05 lipca 2018 można już składać zamówienia na tytułową książkę ale temat ten ma służyć jako przypomnienie i być jednocześnie informacją dla tych którzy nie byli w temacie. Dla przypomnienia: koszt książki 95 zł plus 15zł przesyłka. Przy zakupie wraz z książką dwóch dowolnych opakowań pokarmów HS/O.S.I. wysyłka książki i pokarmów gratis. Zamówienia można składać korzystając z : tan-mal@tan-mal.pl Sposób płatności będzie podany po złożeniu zamówienia chyba ,że Tan-Mal poda w tym temacie. Jeżeli chodzi o klubowiczów chętnych na autograf autorów to @yaro takową listę przekazał do Tan-Mal i w zamówieniu należy na to się powołać. 6 6 Cytuj
yaro Opublikowano 8 Lipca 2018 #2 Opublikowano 8 Lipca 2018 Osoby które będą zamawiać w TanMalu książkę a wcześniej wyrazili chęć posiadania autografu Wojtka w tytule zamówienia muszą podać nick klubowy, lista osób chętnych jest podana Pani Monice ale podane tam zostały tylko nicki, więc aby można było zweryfikować zamówienie niezbędne jest podanie nicku w czasie realizacji zamówienia. 3 Cytuj
solohan Opublikowano 9 Lipca 2018 #3 Opublikowano 9 Lipca 2018 Istnieje możliwość wysyłki zagranicę? Oczywiście z odpowiednią opłatą za wysyłkę. Cytuj
luck83 Opublikowano 9 Lipca 2018 #5 Opublikowano 9 Lipca 2018 Dziś dostałem od T-M taki autoresponder : Witam, zainteresowanie książką "Pielęgnice Jezior Tanganika i Malawi" przerosło nasze najśmielsze oczekiwania Dobra wiadomość; nakład jest duży , opcja ewentualnego dodruku szybka , książek wystarczy dla każdego . Bardzo proszę o wyrozumiałość dla wydłużonego czasu odpowiedzi z naszej strony . Zapewniam jednak,że żaden mail nie pozostanie bez odpowiedzi PozdrawiamMonika Wisz@Tan-Mal Mam nadzieję, że chociaż członkowie KM nie będą stali w kolejce do dodruku ? Cytuj
timi-akwaria.pro Opublikowano 10 Lipca 2018 #6 Opublikowano 10 Lipca 2018 Można przez Allegro: https://allegro.pl/pielegnice-jezior-tanganika-i-malawi-poradnik-i7419992582.html 1 Cytuj
suricade Opublikowano 10 Lipca 2018 #7 Opublikowano 10 Lipca 2018 (edytowane) I z tańszą przesyłką ? Chyba to samo źródło https://www.olx.pl/oferta/pielegnice-jezior-tanganika-i-malawi-poradnik-hodowcy-CID103-IDwq6yf.html#d8989bb49a Edytowane 10 Lipca 2018 przez suricade Cytuj
Mortis Opublikowano 10 Lipca 2018 #8 Opublikowano 10 Lipca 2018 13 minut temu, suricade napisał: I z tańszą przesyłką ? Chyba to samo źródło https://www.olx.pl/oferta/pielegnice-jezior-tanganika-i-malawi-poradnik-hodowcy-CID103-IDwq6yf.html#d8989bb49a Ale tu przesyłka droższa niż na allegro bo pisałem do człowieka. 1 Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor #9 Opublikowano 10 Lipca 2018 Jasne ,że można zamawiać w tych dwóch miejscach nawet z tańszą przesyłką..Zwróćcie tylko uwagę ,że w tym temacie mówimy między innymi o książce z autografem Wojtka. A w powyższych linkach nie ma mowy o autografach. Zakładając ten temat nie narzucam nikomu źródła skąd można zamówić...to jest tylko informacja ,że po prostu można. I dlatego umieściłem w części ogólnej a nie klubowej aby wszyscy użytkownicy tu bywający byli poinformowani. Cytuj
suricade Opublikowano 10 Lipca 2018 #10 Opublikowano 10 Lipca 2018 3 minuty temu, AndrzejGłuszyca napisał: Jasne ,że można zamawiać w tych dwóch miejscach nawet z tańszą przesyłką..Zwróćcie tylko uwagę ,że w tym temacie mówimy między innymi o książce z autografem Wojtka. A w powyższych linkach nie ma mowy o autografach. Zakładając ten temat nie narzucam nikomu źródła skąd można zamówić...to jest tylko informacja ,że po prostu można. I dlatego umieściłem w części ogólnej a nie klubowej aby wszyscy użytkownicy tu bywający byli poinformowani. Zgadzam się z Tobą w 100 %. Po prostu się zdziwiłam. Moje doświadczenia z pocztą, są takie, że zwykle przesyłka, w momencie nadawania w "okienku" jest dużo droższa niż to można wyczytać w cenniku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi