Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o wskrzeszeniu tego konkursu? Może ktoś przygotuje ankietę? Osobiscie jestem na tak.

Opublikowano

Myślę że ankieta nie jest potrzebna bo chęć wprowadzenia w właściwie przywrócenia konkursu do życia była już podejmowana i u wszystkich spotkało sie to z przychylnym przyjeciem. Galeria od niedawna jest juz całkowicie administrowana przez klub więc techniczne mozliwości zapewne istnieją [dla pewności spytam sie kolegów co technicznie są bardziej uzdolnieni] W każdym bądz razie przekazuję zaraz wszystko do zarządu być może nie zrealizuje się to od razu bo mamy okres wakacyjno/urlopowy ale mam nadzieje że wkrótce :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

na czacie przedwyborczym pytałem o przywrócenie tego konkursu i wtedy wszyscy kandydaci byli "za". W galerii klubowej juz pojawiło się info, że wkrótce konkurs znów ruszy, więc chyba pozostaje nam się uzbroić w cierpliwość i czekać, również na oficjalne info, że konkurs ruszył. I będziemy mieli 40 zgłoszeń do pierwszej edycji.. ;)

Opublikowano

Na wszystko przyjdzie czas ;-)

Raz, ze mamy teraz goracy okres urlopowy, dwa - na tapecie jest Wroclaw.

Kolejna sprawa jest obsada galerii. Po targach zostanie wywieszony konkurs-nabór na moderatorow galerii. Pozostaje jeszcze kwestia nagrod dla zdobywcow punktowanych miejsc.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Mam pytanie:

Czy są jakieś ruchy związane z wskrzeszeniem konkursu?:)

Na stronie galerii widzimy komunikat ,że konkurs ruszy niebawem.

• 11 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przypominam, ze pozostaly 2 dni na podsylanie fotografii.

Dzial "Konkurs" zostal chwilowo ukryty przed Wami, dlatego tutaj przypomne regulamin:

Z przyjemnością zawiadamiam, że od 1 grudnia 2007 rozpoczynamy konkurs fotograficzny Klubu Malawi !

Poniżej przedstawiamy zasady konkursu oraz nagrody :-)

REGULAMIN KONKURSU FOTOGRAFICZNEGO KLUBU-MALAWI "MALAWI 2007"

1. Konkurs rozpoczyna się dnia 01.12.2007r. i trwa do 31.01.2008r.

2. Termin nadsyłania prac: 01.12.2007r. i trwa do 31.01.2008r.

3. W konkursie mogą wziąć udział wszyscy KLUBOWICZE KM. W czasie trwania konkursu można dołączyć do grona klubowiczów KM i wziąć udział w konkursie.

4. Autor zdjęcia powinien oświadczyć, że jest autorem nadesłanego zdjęcia/zdjęć i zgadza się na jego publikację na łamach serwisu klubowego.

5. W przypadku zgłoszenia zdjęcia do działu „MOJE AKWARIUM” autor jest zobowiązany do przysyłania zdjęć jedynie własnego akwarium lub akwarium przez niego założonego.

6. Zdjęcia prosimy przysyłać mailem na adres: konkurs@klub-malawi.pl Zgłoszone zdjęcia powinny mieć rozmiar maxymalnie 800/600 pixeli. Zdjęcia zgłoszone do konkursu zostaną umieszczone na łamach serwisu klubowego.

7. W mailu autor musi podać swoje imię i nazwisko, nick z BAZY oraz adres korespondencyjny (będzie on niezbędny do wysłania nagród).

8. Nadesłane zdjęcia nie mogły zostać wcześniej zgłoszone do innego konkursu lub konkursów fotograficznych poprzednich edycji.

9. Pierwsze 3 miejsca z każdej kategorii będą nagrodzone nagrodami rzeczowymi.

10. Kategorie konkursu:

I – MOJE AKWARIUM

Zdjęcie zbiornika w całości (prosimy o podanie rozmiarów i pojemności akwarium + nazwy ryb)

II – PORTRET

Zbliżenie na zwierzę akwariowe, lub jego część np.oko. (Prosimy o dołączenie nazwy gatunkowej polskiej i/lub łacińskiej)

III – CIEKAWOSTKA W AKWARIUM

Ciekawe zachowania ryb, tarło, gonitwy lub potyczki. Liczymy również na twórczą inwencję autorów. (Prosimy o dołączenie opisu zdjęcia – w jednym zdaniu)

9. Każdy z biorących udział w konkursie fotograficznym może zgłosić jedno zdjęcie do każdej kategorii (w sumie 3 zdjęcia).

10. Zdjęcia zostaną ocenione poprzez klubowiczów i sympatyków, za pomocą ankiety na forum. Zdjęcia z największą ilością punktów zostaną nagrodzone (lista nagród poniżej)

11. Głosowanie będzie trwało od 1.02.2008r. – 13.02.2008r. włącznie.

12. Nagrody przyznane w konkursie zostaną wysłane Pocztą Polską lub kurierem przez sponsora nagród - EURO ZOO. Nie istnieje możliwość wypłaty wartości nagrody.

NAGRODY W KONKRSIE:

KATEGORIA AKWARIUM MALAWI

I miejsce EX 700

II miejsce Easy Crystal + zegar

III miejsce zestaw pokarmów Tetra

KATEGORIA PORTRET RYBY

I miejsce Fluval zewnętrzny 305

II miejsce Fluval wewnętrzny 3 plus

III miejsce Fluval Tronic 100W

KATEGORIA CIEKAWOSTKA

I miejsce Fluval zewnętrzny 305

II miejsce zestaw środków Tetra

III miejsce zestaw pokarmów Tetra

Dziękujemy firmie Euro-ZOO za sponsorowanie nagród i zachęcamy do udziału w konkursie.

UWAGA!

Aby dać możliwość wzięcia udziału również osobom, które nie są jeszcze klubowiczami, zarząd dopuścił warunkowo wszystkich, którzy wraz z fotkami przyślą deklarację wpłaty składki w najbliższym czasie.

Opublikowano

Tak jak wcześniej pytałem w tej sprawie i wyrażałem swoje poparcie, tak i teraz powtórzę, że jak najbardziej jestem za wprowadzeniem/przywróceniem konkursu na Malawi miesiąca. Być może jako nieklubowicz nie mam tu głosu, ale to tak a konto mojego członkostwa ;)

Pozdrawiam