Konrad S Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor #11 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Artemie jeszcze hoduje dle niebieskołuskiej, moze tez dawać pysiom
przemo-h Opublikowano 18 Kwietnia 2018 #12 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Możesz, ale takie maluchy sobie z artemią jeszcze nie poradzą. Na razie dobrze rozdrobnione płatki wystarczą.
Konrad S Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor #13 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Ale ja artemie daje pielegnicom o dnia wyklucia i zjadaja a pysie mają centymetr i nie poradzą sobie?????
przemo-h Opublikowano 18 Kwietnia 2018 #14 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 29 minut temu, Konrad S napisał: Ale ja artemie daje pielegnicom o dnia wyklucia i zjadaja a pysie mają centymetr i nie poradzą sobie????? Jeśli mają centymetr to tak. 1
piotriola Opublikowano 18 Kwietnia 2018 #15 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 8 godzin temu, Konrad S napisał: Artemie jeszcze hoduje dle niebieskołuskiej, moze tez dawać pysiom Pokarm odpowiedni dla tych rybek. Możesz napisać jakiej firmy używasz ? jak procentowo wychodzi wylęg ?
Konrad S Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor #16 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Cysty artemi na giełdzie w Łodzi kupuje na wage nie wiem jakiej firmy. Okolo 80-90% wylegu. Mysle ze na poczatek to nieźle Zastanawiam się czy i to by się nadalo dla pysiaków 1
piotriola Opublikowano 20 Kwietnia 2018 #17 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 W dniu 18.04.2018 o 21:41, Konrad S napisał: Cysty artemi na giełdzie w Łodzi kupuje na wage nie wiem jakiej firmy. Obecnie używam jaj solowca jbl są bardzo małe. Wylęg jest słaby mimo że w soli jest pożywka. Masz dobre źródło nie zmieniaj, prawdopodobnie ktoś rozważa jaja z puszek z ameryki. Ta artemia jest większa i lepszej jakości. Nigdy nie używałem jaj bez skorupek, jest to dziwne gdyż przetrwanie ich zależy właśnie od osłonek które są wyjątkowe.
Konrad S Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor #18 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Dziś kolejne maluszki 21szt złociste
darkon Opublikowano 20 Kwietnia 2018 #20 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 10 godzin temu, piotriola napisał: Nigdy nie używałem jaj bez skorupek, jest to dziwne gdyż przetrwanie ich zależy właśnie od osłonek które są wyjątkowe. To są cysty artemii gotowe do karmienia, nie jaja do wylęgu .
Rekomendowane odpowiedzi