Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też miałem wykonane tło przez tą firmę ale mam niestety negatywną opinię na temat tego producenta. 

Opublikowano
Godzinę temu, kwiq napisał:

Też miałem wykonane tło przez tą firmę ale mam niestety negatywną opinię na temat tego producenta. 

Napisz coś więcej na ten temat. 

Czym sobie zasłużyli na negatywną opinię z Twojej strony?

Opublikowano

Generalnie to ciężko u nich z angielskim. Sprecyzowalem dokładnie czego chce i czekałem około 2 tyg na realizacje. Po czym zaprezentowali mi cłlkiem coś innego, gdy nie zgodziłem się tego kupić wykonali jeszcze jedno i też nie było takie jak ustaliliśmy mailowo ale podobało mi się więc kupiłem. Niestety było dość marnie zapakowane i dotarło całe połamane więc oczywiście zrobiłem fotorelacje i reklamowałem na co producent napisal żebym kupił sylikon akwarystyczny i sobie skleił. Moim zdaniem nie tak się podchodzi do klienta. Tło pokleiłem i sprzedałem ale dopiero po tym jak zobaczyłem jak wygląda zamówienie w Aquadecor wiem jak wygląda profrsjonalizm jeśli chodzi o kontakt, realizację, zapakowanie i podejście do klienta.

• Lubię to 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

No i stało się. Tornado przeszło, a efekt poniżej mam cichą nadzieję, że na +

Wersja robocza foty, mało wyjściowa,  aczkolwiek najlepiej prezentuje całą kompozycje i efekt końcowy samego aranżu - uczymy się dopiero nowego sprzętu.

Kolejne zdjęcie będzie dopiero jak już glon pomaluje równo całość i znajdzie się wtedy w galerii (może i błękit, któregoś samca Msobo :) w końcu się pojawi)

Drugi planowany gatunek pozostawię jeszcze w tajemnicy na kolejną odsłonę, bo po dłuuuugim zastanowieniu i myśląc bardziej perspektywicznie, Demasoni opuściły zbiornik, przy okazji odławiania wszystkiego przed demolką.

overview.thumb.JPG.a87ae71729f38bc5f884a720aab07864.JPG

• Lubię to 9
Opublikowano
6 godzin temu, wilu25 napisał:

Tło rewelacja, możesz podać przybliżony koszt z wysyłką?

Jasne, wysłałem info na PRV.

P.s.: jeśli jeszcze ktoś będzie zainteresowany ceną tła to piszcie od razu na PRV

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witajcie po kilku miesiącach przerwy. Jeszcze raz dziękuję za wszystkie rady i sugestie do działania, żeby nadać zbiornikowi ostateczny wygląd. Po ponad połtora-rocznym docieraniu, chyba powstał finalny obraz mojego podwodnego świata z obsadą bez żadnych kompromisów żywieniowych i kolorystycznie trafiającą w punkt mojemu poczuciu estetyki.

Miejsce Demasoni zajęły Caeruleusy "white".

W tym miejscu przyszedł czas zakończyć wątek "przywitalny" i zaprosić do komentowania efektu w końcu do galerii.

Jak znajdzie się dłuższa chwila przygotuję materiał do "Życia w moim akwarium", bo troche ciekawych zdjęć z dorastania msobo zarasta kurzem :)