Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie szukam opinii na temat tego producenta akwariow ?   posiada ktos zbiornik od nich i podzieli się opinia ?  

z gory dzieki za jakiekolwiek opinie - Pozdrawiam

Opublikowano

Witam ja posiadam od listopada i powiem szczerze kontakt z firmą zaje.....ty, wykonanie super ( jak to mówią igła ), czas oczekiwania od złożenia zamówienia  około 3 tygodnie.Transport pod drzwi ( u mnie pod okno  łatwiej się dało wstawić  :)) Cenowo dużo taniej niż u Przemka ze Szczecina, podobnie  jak e-rybka czy inni producenci, za transport zapłaciłem coś około 120-150 zł.

Opublikowano

Alex..zamiast czekać tutaj na opinie wpisz w SZUKAJ  hasło MYCIOK. Znajdziesz tam dziesiątki opinii . Tylko wpisz z poziomu strony głównej . Jak nic nie wyskoczy to u góry po lewej znajdziesz "Więcej opcji wyszukiwania" i zaznacz ptaszka przy WSZYSTKO. Wtedy pojawi Ci się cała masa różnych tematów z opiniami na jego temat:)

Opublikowano

przegladalem już wczesniej forum, prawie wszystko już przeczytalem  ale chcialem zeby inni tez się wypowiedzieli na ten temat , w jednym miejscu

Opublikowano
10 minut temu, Alex.C napisał:

przegladalem już wczesniej forum, prawie wszystko już przeczytalem  ale chcialem zeby inni tez się wypowiedzieli na ten temat , w jednym miejscu

...OK:)

No to czekamy na opinie innych kolegów bo nie ma jednego konkretnego tematu na temat tego sprzedawcy.

Opublikowano (edytowane)

ja polecam tę firmę, mam ich akwarium 120x50x50 już ponad 10 lat.  Znają się na robocie, kleje mają dobre, cena nie wygórowana, tyle w temacie.

Edytowane przez KrisT
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wrzucę trochę dziegciu co do omawianej firmy.

11 kwietnia telefon z pytaniem o wycenę i czy zdążą dostarczyć akwarium przed długim weekendem, sprawdzili tak ok proszę złożyć zamówienie przez formularz na stronie. Złożyłem formularz błyskawiczna odpowiedź z prośbą o zaliczkę 40% aby przyjeli zamówienie do realizacji. Przesłałem potwierdzenie przelewu i zapytanie o wstępną datę i koszt transportu, odpowiedź równie szybka - 27 lub 30 kwiecień cena ok 70 zł. Początek piękny, na 4 dni przed dostawą 24-go próba dodzwonienia się, żaden tel. nie odpowiada (może zarobieni ?), wysyłam maila z potwierdzeniem dostawy na 30-tego i pytanie o opcję wniesienia - cisza. Profilaktycznie załatwiam ekipę do wniesienia na poniedziałek (na szczęście mieli wolne). Telefony codziennie do firmy milczą na koniec wysyłam sms co z dostawą na poniedziałek ? w odpowiedzi "jestem na urlopie za granicą skontaktuje się po powrocie". Zagotowałem się, no ale może są pracownicy i w poniedziałek dowiozą - nadzieja matką .... :(. Przez weekend cisza plany przesiadki z obecnego na nowe psu w .....

Poniedziałek 7 maj do południa cisza, ponawiam maila z zapytaniem co z moim zamówieniem, no i dostaję odpowiedź, że nie dopilnowali zamówienia, akwarium nie jest jeszcze zrobione i pytanie czy czekam czy mają zwrócić zaliczkę. Niestety nie wierząc w terminowość nie miałem ochoty po raz kolejny robić z siebie głupka przed ekipą "wnoszącą" a że nie świadczą usługi wnoszenia zrezygnowałem.

Co do jakości ze zrozumiałych względów się nie wypowiem :(

• Smutny 1