Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kończy mi się spirulina OSI a raczej to co da się podać bo reszta to miał i chcę kupić inny pokarm niż tej firmy.

Znalazłem dwa pokarmy i proszę o poradę czy się sprawdzają bo do tej pory używałem tylko wyżej wymienionej firmy.

http://allegro.pl/naturefood-premium-cichlid-plant-s-45g-roslinny-i5188615246.html

i

http://allegro.pl/tropical-spirutabin-a-36-50ml-tabletki-przylepne-i5246934835.html

Opublikowano

Naturefood jest świetny, ale możesz też zainwestować w spirulinę innej firmy, ja np. karmię teraz Ocean Nutrition. To jest jak dzień do nocy w porównaniu do OSI/HSAqua. Płatki są ogromne. Cena wręcz okazyjna - 25 zł za 1 l.

• Lubię to 1
Opublikowano

Powiedzcie mi czy NATUREFOOD nie ma czasem tendencji do pęcznienia i brudzenia wody? Czy to był jakiś inny pokarm.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Zygi napisał:

Powiedzcie mi czy NATUREFOOD nie ma czasem tendencji do pęcznienia i brudzenia wody?

..nie brudzi i nie pęcznieje. Wg mnie jest to jeden z lepszych pokarmów dostępny na naszym rynku. Używam go od dawna i nie powiem złego słowa o nim.

Podaję bez namaczania.

Edytowane przez AndrzejGłuszyca
  • Lubię to 1
Opublikowano

A który byłby lepszy Ocean Nutrition czy NATUREFOOD? Jaki byście bardziej polecili?

Opublikowano

@Zygi zerknij tutaj:

Ostatnio razem z Jarkiem @Jerry_jerry testujemy kilka różnych pokarmów miesnych, roślinnych i spiruliny producentów: Omega One, Ocean Nutrition, JBL i muszę przyznać że nasze ryby chetnie je jedzą.  

• Lubię to 1
Opublikowano

Dzięki za zainteresowanie tematem, oczywiście na forum zawsze się znajdzie ktoś kto z doświadczenia doradzi co i jak.

Idę w Ocean Nutrition.

• Lubię to 1