Andrzej Głuszyca Opublikowano 8 Lutego 2018 #51 Opublikowano 8 Lutego 2018 26 minut temu, Robson79 napisał: Ciemność widzę.. ..jest OK. Przynajmniej u mnie i teraz.
Robson79 Opublikowano 8 Lutego 2018 #52 Opublikowano 8 Lutego 2018 13 minut temu, AndrzejGłuszyca napisał: ..jest OK. Przynajmniej u mnie i teraz. Ja pobierałem załącznik kilka razy i za każdym razem widzę ciemność...
darkon Opublikowano 8 Lutego 2018 #53 Opublikowano 8 Lutego 2018 3 minuty temu, Robson79 napisał: Ja pobierałem załącznik kilka razy i za każdym razem widzę ciemność... Może ci brakować jakiegoś kodeka bo link działa dobrze, zainstaluj K-Lite Mega Codec Pack razem z ichniejszym odtwarzaczem i wszystko ci będzie otwierać.
radecki Opublikowano 9 Lutego 2018 Autor #54 Opublikowano 9 Lutego 2018 hmm jestem bliski podjęcia decyzji i jeśli chodzi o 3 gatunkową obsadę to stawiam na Saulosi + Hara + Mphanga lub Saulosi + Chailosi + Maingano Jeśli jednak zdecyduję się na 2 gatunkową obsadę to Saulosi + Maingano lub Saulosi + Chewere lub Saulosi + Hara co na to powie Szanowne Grono Malawi ?
Bezprym Opublikowano 9 Lutego 2018 #55 Opublikowano 9 Lutego 2018 Chailosi moim zdaniem ma ładniejsze samiczki niż Chewere. Jak zdecydujesz się na Chailosi to ułóż harem docelowy z dwoma samcami. W rybki zapatrz się u Dariusza Gaży z TanganikaMalawi.pl ma ładne saulosi i Chailosi Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
radecki Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor #56 Opublikowano 19 Lutego 2018 Ostatecznie będzie Saulosi + Maingano + Hara Czy mogę prosić o podpowiedź jeśli chodzi o żywienie? Dieta i jak karmić? Rano i wieczorem ? Czytałem i mniej więcej wiem co i jak ale zawsze bezpieczniej jak ktoś dysponujący wiedzą podpowie
Bezprym Opublikowano 19 Lutego 2018 #57 Opublikowano 19 Lutego 2018 Karm 2 razy dziennie przez 6 dni. Przez 3 dni 2 razy dzienie pokarm roślinny. Przez kolejne 3 dni rano pokarm mięsny, wieczorem pokarm roślinny. Siódmego dnia głodówka. Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka 1
radecki Opublikowano 19 Marca 2018 Autor #58 Opublikowano 19 Marca 2018 Aby temat nie został bez podsumowania a i może kiedyś komuś pomoże potwierdzę tylko że ostateczna obsada to Saulosi + Hara + Maingano. Bardzo wszystkim którzy zabrali głos w temacie dziękuję. Po rozmowie z Panem Dariuszem Gażą zamierzam wpuścić minimum po 12sztuk z każdego gatunku.
Andrzej Głuszyca Opublikowano 19 Marca 2018 #59 Opublikowano 19 Marca 2018 2 minuty temu, radecki napisał: Po rozmowie z Panem Dariuszem Gażą zamierzam wpuścić minimum po 12sztuk z każdego gatunku. To jest docelowa ilość czy do redukcji?
egon44 Opublikowano 19 Marca 2018 #60 Opublikowano 19 Marca 2018 3 minuty temu, AndrzejGłuszyca napisał: To jest docelowa ilość czy do redukcji? Raczej do redukcji
Rekomendowane odpowiedzi