Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czy zmiany nicka Andrzeja nie można by podciągnąć pod tradycję? :) Andrzeja i tak wszyscy znają, a jak nie to szybko poznają :D w dobrym kontekście tego słowa :D

• Lubię to 3
Opublikowano
2 godziny temu, timi napisał:

Andrzej, nie prościej byłoby gdybyś wymyślił sobie jakiś stały nick niezwiązany z miejscem zamieszkania, zamiast co jakiś czas kombinować z nowym nickiem? Moim zdaniem niepotrzebne zamieszanie...

..ja to lubię:)

1 godzinę temu, yaro napisał:

AndrzejPolska.

..jeszcze szykuje się AndrzejMazowsze... I wtedy  za radą Marcina będzie jeden nick ale stały . Chyba ,że wcześniej na jakimś komunalnym wyląduję:)

• Lubię to 1
Opublikowano

Nie pamiętam do końca, ale soft pozwala na zmianę tylko 2 lub 3 razy. Nie wiem jak regulamin, kiedyś nie można było ot tak sobie zmienić, ale wtedy były kody przydzielone klubowiczom i były wysyłane listy do partnerów z tymi kodami.

Opublikowano
4 minuty temu, marek_z_81 napisał:

Być może. Nawet nie sprawdzam, skoro tak mówisz to pewnie wiesz

Wiem na 100%.

23 minuty temu, marek_z_81 napisał:

Nie wiem jak regulamin,

Brak info na ten temat.  A tak na marginesie nie była to samowolka z mojej strony :) . Szef potwierdzi:)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.