Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elegancko Andrzej, baniaczek pierwsza klasa! 

Uwielbiam te ryby! Dobrze widzieć kolejne saulosarium w naszym gronie. Wypatrzyłem już jednego samca- zapowiada się ładny kozak z niego?. 

• Lubię to 1
Opublikowano
6 godzin temu, eazeo83 napisał:

Jest super - podoba się mi bardzo! Gratuluję

Dziękuję :) 

6 godzin temu, kwiq napisał:

baniak super, teraz tylko czekać co z tych maluchów wyrośnie ;)

Patrząc na rodziców tych maluchów na żywo jestem pełen nadziei że w końcu to jest to na co polowałem przez długi czas...Poczekamy,zobaczymy ;) 

6 godzin temu, Areck napisał:

Szykuje się sztandarowe Saulosarium przez duże S. :) 

Dobra robota.

Dziękuję ;) 

6 godzin temu, AndrzejWalb napisał:

...moje zdanie znasz. Jest bardzo fajnie!

:) 

6 godzin temu, timi napisał:

Zdecydowanie lepszy ;)

No ba :) 

5 godzin temu, MDRAGON87 napisał:

zdecydowanie lepszy :) jaką obsadę planujesz zostawić?

P.S też mam teraz same saulosi w 300l i póki co jest super. Pozdro

No obsada to na pewno będzie saulosi :P 

Tak na serio to nie wiem jaki układ haremowy z tego wyjdzie...

Będę czekał na rozwój sytuacji i w razie czego reagował ;) 

5 godzin temu, Sławol napisał:

Super baniaczek , ładny układ kamieni no i ten piasek faktycznie rewelacyjny przy tym oświetleniu. 

Dziękuję ;) 

Piasek jest naprawdę ok a na żywo prezentuje się jeszcze lepiej.

5 godzin temu, przemo-h napisał:

Elegancko Andrzej, baniaczek pierwsza klasa! 

Uwielbiam te ryby! Dobrze widzieć kolejne saulosarium w naszym gronie. Wypatrzyłem już jednego samca- zapowiada się ładny kozak z niego?. 

No to jest nas więcej którym ten gatunek przypadł do gustu ;)  mimo że to bardzo popularny i oklepany gatunek to za nic w świecie z niego nie zrezygnuje :D 

Na 100% wiem że zawita również w nowym baniaczku który mam zamiar postawić,ale na tą chwilę to dalekie plany...

Podsumowująć dziękuję Panowie za tak miłe recenzje baniaczka...Jest mi naprawdę miło to czytać :) 

Opublikowano

Powtórzę, że zmiana naprawdę na duży plus ;) fajny wystrój (może pokusiłbym się o przełożenie największego kamienia z prawej strony na tą plażę po środku i ewentualnie zmniejszyłbym ilość niebieskiego światła, ale to kwestie subiektywne więc nie ma co dyskutować ;)), fajnie też, że jednogatunkowo. Chyba czas założyć temat w dziale "Życie w moim akwarium" ;) 

• Lubię to 1