Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To taki niby eheim w niskiej cenie. :wink: W każdym razie bardzo podobny na pierwsze rzut oka. Ostatnio widziałem takie nawet w realu albo tesco. Ja bym nie kupował.

Opublikowano

Jebao <3 hehe

Nie wiem, nei mialem, moze mjuszanin sie wypowie, bo widze, ze sprzet oferuje sklepmalawi.

Co do tanioch i "no name" to jabyl bym ostrozny.

Np Resun 550 bodajże 550l/h a dmucha lepiej, mocniej, wciga tez lepiej niz fluval, szut itp a niby taki gowniane chińskie badziewie.

Opublikowano

Wkońcu mogę się wypowiedzieć na temat tego filtra. Kożystając z uprzejmości Sklepu Malawi i mjuszanin wyjmowaliśmy wszystkie kubełki i porównywaliśmy. W sumie to ja porównywałem. Postawiłem sobie eheima i właśnie JEbao. Na pierwszy rzut oka identyczne jednak po zbliżeniu jebao ma mnóśtwo niedociągnięć, gorszy rodzaj plastiku z widocznym jakimis pofałdowaniami z odlewania itd.

JEdnakże mimo wszystko JEbao to naprawde dobra alternatywa dla tych którzy nei mają dużo pieniędzy. Z rozmów dowiedzialem sie ze raczej ten filtr nie wraca i nie mieli z nim problemów. Mimo dostatecznego wykonania więc filtr chodzi bez zarzutów, a i niezadowolonych klientów jest mało.

Osobiście Jebao bym nie kupił, ale przy oględzinach i porównaniu tych dwóch troszke się do niego przekonałem choć nazwa brzydka.