rafal1986 Opublikowano 13 Listopada 2017 #1 Opublikowano 13 Listopada 2017 Witam mam pytanie czy znacie jakąś firmę co robi aranżacje akwarium biotop malawi ?
kwiq Opublikowano 13 Listopada 2017 #2 Opublikowano 13 Listopada 2017 No cos Ty, najlepszej zabawy chcesz sobie odmówić ?:)
Deadi Opublikowano 13 Listopada 2017 #4 Opublikowano 13 Listopada 2017 Szkoda, że mam daleko do Gdańska, bo za dwa Paulanery miałbyś fajne Malawi (chyba fajne <skromny>)
kwiq Opublikowano 14 Listopada 2017 #5 Opublikowano 14 Listopada 2017 Załóż sobie kolego temat w dziale "przedstaw się". Opisz co zrobiłeś do tej pory i co chcesz zrobić, wklej fotki piachu i kamieni i jestem pewien że ochoczo Ci wszyscy pomogą. Nie jeden w ten sposób już założył super baniaczek, a pieniążki z opłaty na aranżację zostaw sobie na fajne rybska.
egon44 Opublikowano 14 Listopada 2017 #6 Opublikowano 14 Listopada 2017 17 godzin temu, rafal1986 napisał: Witam mam pytanie czy znacie jakąś firmę co robi aranżacje akwarium biotop malawi ? 17 godzin temu, rafal1986 napisał: Nie wychodzi mi to Kurde chopie bierz inspirację wprost z jeziora 1
Rekomendowane odpowiedzi