Skocz do zawartości

Wystrój mojega akwa

cyganeczka

Rekomendowane odpowiedzi

No i opanowałaś! Nużaniec dokończy dziełaTen mniejszy, ciemny możesz zostawić. Za miesiąc wszystko będzie wyglądać tak samo. 
Zarybiaj i ciesz się hobby! 

Dziękuje !! Nie mogę się doczekać rybek
I mój synek tez hehe

Zawsze wasze opinie mile widziane !
Zrezygnowałam z Twojej rybki tetrastigma na rzecz borleyi. Dobry wybór ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

32 minuty temu, przemo-h napisał:

Ten mniejszy, ciemny możesz zostawić. Za miesiąc wszystko będzie wyglądać tak samo. 

Przemku ..u mnie przez ponad siedem lat glonów prawie nie ma. Nie miałem ich we Wrocławiu i prawie nie mam w Wałbrzychu. Owszem..lekkie są..ale nie pokrywają kamieni na tyle ,że nie widać ich barwy , struktury czy też zmieniają kolor.Dlatego myślę ,ze różnie może być z tym zakryciem przez glony.

• Lubię to 1

Przemku ..u mnie przez ponad siedem lat glonów prawie nie ma. Nie miałem ich we Wrocławiu i prawie nie mam w Wałbrzychu. Owszem..lekkie są..ale nie pokrywają kamieni na tyle ,że nie widać ich barwy , struktury czy też zmieniają kolor.Dlatego myślę ,ze różnie może być z tym zakryciem przez glony.

No właśnie. Nie znam tego biotopy. Nie wiem jak szybko to pokryje zieleń. W niektórych zbiornikach to masakra!! Jak widzę. Tez nie wiem jak szybko to dosięgnie moje kamienie. Wole mieć wszystkie takiego samego koloru

Ja bym te kamienie dołożył tak4b4315b407a06732dd0a4c2a24a4c87c.jpg

Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka

Ok. Już się robi

@AndrzejWalbmasz rację. Nie każdemu rosną glony. Zależy od światła i pożywienia.

W moim zbiorniku nie przywiązuję do tego uwagi, bo wszystko w momencie zarasta trawnikiem. 

@cyganeczkapomyliłaś mnie z kimś, nie ja sugerowałem dla Ciebie tetrastigmę. Ja maniakiem mbuny jestem?. Dopracuj tą obsadę z chłopakami, a będziesz zadowolona. Ale to w dziale Obsady. 

• Lubię to 1

15 godzin temu, przemo-h napisał:
[mention=2812]AndrzejWalb[/mention]masz rację. Nie każdemu rosną glony. Zależy od światła i pożywienia.
W moim zbiorniku nie przywiązuję do tego uwagi, bo wszystko w momencie zarasta trawnikiem. 
[mention=7323]cyganeczka[/mention]pomyliłaś mnie z kimś, nie ja sugerowałem dla Ciebie tetrastigmę. Ja maniakiem mbuny jestem. Dopracuj tą obsadę z chłopakami, a będziesz zadowolona. Ale to w dziale Obsady. 

Obsadę to ćwiczę z miesiąc. Fakt pomyliłam Ciebie z @pozner sorry

Edytowane przez cyganeczka

Teraz to wygląda SUPER ? no i jak pisałem wcześniej że jak posadzisz walisnerię to łączenia tła nie będzie widać... No i szczerze mówiąc jak zobaczyłem fotkę po zmianach to w pierwszej chwili pomyślałem "tło też zmieniła" ???? 

• Lubię to 1

Teraz to wygląda SUPER no i jak pisałem wcześniej że jak posadzisz walisnerię to łączenia tła nie będzie widać... No i szczerze mówiąc jak zobaczyłem fotkę po zmianach to w pierwszej chwili pomyślałem "tło też zmieniła" ??? 

To mnie cieszy. Mam nadzieje ze moje rybki tez

No i opanowałaś! Nużaniec dokończy dziełaTen mniejszy, ciemny możesz zostawić. Za miesiąc wszystko będzie wyglądać tak samo. 

Zarybiaj i ciesz się hobby! 

Dodać tabletki dla roślin?

6 godzin temu, cyganeczka napisał:

To mnie cieszy. Mam nadzieje ze moje rybki tez emoji16.png

Dodać tabletki dla roślin?

Możesz dodać, tylko upewnij się, żeby ryby tego nie wykopały.

Edytowane przez przemo-h
  • Lubię to 1