Andrzej Głuszyca Opublikowano 18 Listopada 2017 #141 Opublikowano 18 Listopada 2017 ....ja jednak uważam ,że gdyby był sam serpentynit byłoby jeszcze ciekawiej. Ale to wg mojego gustu oczywiście..:) 1
Wolfik Opublikowano 18 Listopada 2017 #142 Opublikowano 18 Listopada 2017 Tez uważam, że jeden rodzaj kamienia wyglądałby lepiej chociaż i w tej aranżacji jest ciekawie. 1
cyganeczka Opublikowano 18 Listopada 2017 Autor #143 Opublikowano 18 Listopada 2017 ....ja jednak uważam ,że gdyby był sam serpentynit byłoby jeszcze ciekawiej. Ale to wg mojego gustu oczywiście.. Ponoć za mało kamieni miałam hehe to dołożyłam Czyli wg Ciebie dokupić serpentynit czy to co mam wystarczy a rozłożyć ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tez uważam, że jeden rodzaj kamienia wyglądałby lepiej chociaż i w tej aranżacji jest ciekawie. Aha Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wolfik Opublikowano 18 Listopada 2017 #144 Opublikowano 18 Listopada 2017 @cyganeczka Układ kamieni jaki zrobiłaś jest bardzo ładny. Na twoim miejscu dokupiłbym serpentynit i położyłbym na tym samym miejscu co te brązowe kamienie. 1
Andrzej Głuszyca Opublikowano 18 Listopada 2017 #145 Opublikowano 18 Listopada 2017 (edytowane) 22 minuty temu, cyganeczka napisał: Czyli wg Ciebie dokupić serpentynit czy to co mam wystarczy a rozłożyć ? ..pod mbune warto jeszcze dołożyć bez względu czy te jasne wymienisz czy nie. Pod nbune bym tę ilość zostawił też bez względy czy te jasne wymienisz czy nie. A może nawet ciut odjął. To już nie ma takiego znaczenia. Edytowane 18 Listopada 2017 przez AndrzejWalb 1
cyganeczka Opublikowano 18 Listopada 2017 Autor #146 Opublikowano 18 Listopada 2017 [mention=7323]cyganeczka[/mention] Układ kamieni jaki zrobiłaś jest bardzo ładny. Na twoim miejscu dokupiłbym serpentynit i położyłbym na tym samym miejscu co te brązowe kamienie. Dziękuje. Dokupie kamyków Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ..pod mbune warto jeszcze dołożyć bez względu czy te jasne wymienisz czy nie. Pod nbune bym tę ilość zostawił też bez względy czy te jasne wymienisz czy nie. A może nawet ciut odjął. To już nie ma takiego znaczenia. Będzie nmbuna. To coś odejmie. Zobaczę jakie kupię Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Robson79 Opublikowano 18 Listopada 2017 #147 Opublikowano 18 Listopada 2017 (edytowane) Ja bym zostawił tak jak jest ponieważ i tak porosną glonami i wszystko się wyrówna... ? Pisałaś że przymierzasz się do większego kawa to wtedy zrobisz sobie inny wystrój... ? W miejscu łączenia jak najbardziej możesz posadzić nurzańca przy non-mbunie zapewne się utrzyma ? p.s. Moim zdaniem trochę za bardzo ulegasz opiniom innych a to przedewszystkim Tobie ma się podobać... ☺ Edytowane 18 Listopada 2017 przez Robson79 1
cyganeczka Opublikowano 18 Listopada 2017 Autor #148 Opublikowano 18 Listopada 2017 Ja bym zostawił tak jak jest ponieważ i tak porosną glonami i wszystko się wyrówna... Pisałaś że przymierzasz się do większego kawa to wtedy zrobisz sobie inny wystrój... W miejscu łączenia jak najbardziej możesz posadzić nurzańca przy non-mbunie zapewne się utrzyma p.s. Moim zdaniem trochę za bardzo ulegasz opiniom innych a to przedewszystkim Tobie ma się podobać... Oj. Znów za późno. Właśnie wyszłam ze sklepu. Ułożę to się pochwale. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
cyganeczka Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor #149 Opublikowano 19 Listopada 2017 Moje przygotowania wystroju dobiegają końca. Jestem skłonna coś małego zmienić. Ale nie będę już kupować kamieni Coś się znajdzie jeszcze i coś mogę odjąć. Obsada pod non mbuna. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3
Andrzej Głuszyca Opublikowano 19 Listopada 2017 #150 Opublikowano 19 Listopada 2017 ..i zobacz jaka różnica gdy nie masz tych żółtych kamieni. Zobaczysz jak woda się wyklaruje będzie jeszcze ładnie. Oby Ci tylko rośliny się uchowały. Teraz mi się naprawdę podoba! 1
Rekomendowane odpowiedzi