cyganeczka Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor #101 Opublikowano 9 Listopada 2017 Moczylam je w wodzie w sklepie: te brazowe tez wydawaly się ok a tam wyszla mi zielen, myslalam ze macie czarne; jutro zapodam fotki 1
cyganeczka Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor #102 Opublikowano 9 Listopada 2017 ..ciekawy jestem ile kosztuje kg. w przeliczeniu na złotówki? Pytam bo na moim terenie można kupić za symboliczne pieniądze...tyle ,że jest to kopalnia serpentynitu i w przeliczeniu za symboliczną kwotę wychodziło kilkanaście groszy za kg. Czym więcej bierzesz tym mniej kosztuje. Ten dzisiejszy 50 centów. Ten w akwarium verona 70 centów a po prawej 6€. serpentynit tez chyba 70 centów. Te ustawiane na dworze w sklepie to groszowe sprawy. Do 1€. Jutro napisze. wstyd mi chodzić do tego sklepu , facet pomyśli ze coś mam z głową Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
Andrzej Głuszyca Opublikowano 9 Listopada 2017 #103 Opublikowano 9 Listopada 2017 1 minutę temu, cyganeczka napisał: wstyd mi chodzić do tego sklepu , facet pomyśli ze coś mam z głową ...spokojnie:) Klient nasz pan..:) 1
cyganeczka Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor #104 Opublikowano 9 Listopada 2017 ...spokojnie:) Klient nasz pan.. A prefiltra nie maja. Ogromne centrum a tu zonk. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Andrzej Głuszyca Opublikowano 9 Listopada 2017 #105 Opublikowano 9 Listopada 2017 Teraz, cyganeczka napisał: A prefiltra nie maja. Ogromne centrum a tu zonk. ..to póki nie wykombinujesz z PL to daj jakąś gąbkę na zasys i wystarczy. Lepsze to jak zasysanie odchodów prosto do kubełka. 1
cyganeczka Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor #106 Opublikowano 10 Listopada 2017 ..to póki nie wykombinujesz z PL to daj jakąś gąbkę na zasys i wystarczy. Lepsze to jak zasysanie odchodów prosto do kubełka. Kupiłam zielony serpentynit koszt 0,80€ Czy taka gąbka na koniec filtra jest Ok ? Co z tą farba do tła co kupiłam? Nie wiem czy opróżniać czy wsadzać niwe kamienie ! ..... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
deccorativo Opublikowano 10 Listopada 2017 #107 Opublikowano 10 Listopada 2017 20 minut temu, cyganeczka napisał: Co z tą farba do tła co kupiłam? Z obrazka wygląda że wodna i do toy-toy s jak acrilic to szprejuj tylko musi kilka dni schnąc by się utwardziła na fest 1
Andrzej Głuszyca Opublikowano 10 Listopada 2017 #108 Opublikowano 10 Listopada 2017 (edytowane) 26 minut temu, cyganeczka napisał: Czy taka gąbka na koniec filtra jest Ok ..trochę niewygodnie będzie Ci ją założyć na zasys. Ostatecznie możesz ją nawinąć na zsys za pomocą recepturek. ....taką założysz na zasys. Lub tego typu: http://allegro.pl/gąbka-filtr-aquael-fan-2-plus-wklad-filtracyjny-i7017907516.html 27 minut temu, cyganeczka napisał: Kupiłam zielony serpentynit koszt 0,80 ..czyli drogo. Ale jak wyjścia nie ma to nic nie poradzisz. Ale przynajmniej masz naprawdę fajny kamień. Edytowane 10 Listopada 2017 przez AndrzejWalb 1
Andrzej Głuszyca Opublikowano 10 Listopada 2017 #109 Opublikowano 10 Listopada 2017 (edytowane) 34 minuty temu, cyganeczka napisał: Nie wiem czy opróżniać czy wsadzać niwe kamienie ! ..... ..jeżeli nie możesz wyjąć tego tła to wyjmij spokojnie kamienie , zabezpiecz przednią szybę i boczne przed pyłem podczas psikania. Pomaluj tak jak radzi @deccorativo Henryk. Nie spiesz się...W międzyczasie umyj kamienie , zaplanuj ich ułożenie i tyle. Rób to metodycznie aby zrobić raz a dobrze. Kilka dni w lewo czy w prawo nie gra roli. A zobaczysz jaka satysfakcja na końcu:) Edytowane 10 Listopada 2017 przez AndrzejWalb 1
cyganeczka Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor #110 Opublikowano 10 Listopada 2017 ..czyli drogo. Ale jak wyjścia nie ma to nic nie poradzisz. Ale przynajmniej masz naprawdę fajny kamień. Nie pomyślałam o tym z dziura. Nawet nie widziałam. Wytnę nożykiem i przyczepie tak jak mówisz Kamień mam nadzieje ze będzie Ok. zrobię fotkę jutro jak ogarnę i już nic nie będę kupować. Nie pasuje do tła. Chyba ze jakieś glony mi przyjdą na to tło Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi