rafal1986 Opublikowano 14 Października 2017 #1 Opublikowano 14 Października 2017 Witam Czy ktoś jest zorientowany gdzie kupić Pokarmy dainichi ?
Andrzej Głuszyca Opublikowano 14 Października 2017 #2 Opublikowano 14 Października 2017 https://www.akwarystyczny24.pl/dainichi-m-63.html ...zajrzyj tutaj. ..temat przenioslem do działu "Sklepy - zakupy".
rafal1986 Opublikowano 14 Października 2017 Autor #3 Opublikowano 14 Października 2017 Pusto w tym sklepie
darkon Opublikowano 14 Października 2017 #4 Opublikowano 14 Października 2017 Nie ma w akwarystyczy.24 pokarmów Dainichi już od dłuższego czasu. Skontaktuj się z naszym klubowym partnerem Malawianem, ostatnio przywiózł nową dostawę i ktoś na forum też szukał chętnego do wspólnego zakupu.Wytapatalkowane 1
Andrzej Głuszyca Opublikowano 14 Października 2017 #5 Opublikowano 14 Października 2017 6 minut temu, darkon napisał: Nie ma w akwarystyczy.24 pokarmów Dainichi już od dłuższego czasu. ..teraz zauważyłem,że brak towaru!
kwiq Opublikowano 14 Października 2017 #6 Opublikowano 14 Października 2017 Malawian miał dostawę i się ogłasza: https://www.olx.pl/i2/oferty/q-Dainichi/
Pleziorro Opublikowano 16 Października 2017 #7 Opublikowano 16 Października 2017 A pytanie do osób które stosują, bo ja mam dwa opakowania i nie podaję rybom za często, chyba wyrzucę bo mają już prawie dwa lata. Nie podawałem bo straszne brudzi wodę, czy u Was też tak jest ?
marcin73m Opublikowano 16 Października 2017 #8 Opublikowano 16 Października 2017 Dainichi brudzi wodę..? Jeden z najczystszych pokarmów moim zdaniem. Zero zmętnienia, czy innych negatywnych objawów. Mam Dainichi Ultima Krill. Więc z własnego doświadczenia - nie potwierdzam.
Pleziorro Opublikowano 16 Października 2017 #9 Opublikowano 16 Października 2017 No patrz, to jak ja zaczynam tym karmić to zaraz mam zapylony baniak, moim spostrzeżeniem jest rozpadanie się kup na pył. Po innych pokarmach kupska są zwarte i lądują na piachu, skąd są przepychane do filtra. Natomiast po Dainichi rozpadają się w pył i ten pył zanim się przefiltruje to mija ze dwa dni. Jak na razie No1 jest Northfin Veggie, to według moich obserwacji najczystszy pokarm zarówno w wodzie jak i ten przetrawiony i wydalony
marcin73m Opublikowano 16 Października 2017 #10 Opublikowano 16 Października 2017 Aaa.. czyli brudzi niejako pośrednio, po przetworzeniu ale również nie zauważyłem może dlatego, że ja tym karmię tylko 1x w tygodniu. Northfin rewelka, chociaż Dainichi w momencie podawania ma moim zdaniem minimalną przewagę, bo ciut szybciej tonie i większe szanse na załapanie się na papu mają ryby, które nie dadzą rady dopchać się do powierzchni
Rekomendowane odpowiedzi