Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Kadango napisał:

Akwarium masz rewelacyjne, już to pisałem. Rażą mnie tylko lewitujące skały z tyłu na tle :)

Powiedz mi ile dałeś sztuk ledów ?

Dzięki :).
Na belce od strony pokoju po 12 szt biała ciepła i biała zimna oraz 8 szt royal blue (poszedłem własnie policzyć ;)). Belka ma ok 1,7m.
Od strony kuchni belka jest krótsza ok. 1,2m i tam mam proporcjonalnie mniej tych diod ale dokładnie nie pamiętam. Od ręki nie policzę bo do belki mam trochę utrudniony dostęp pewnie jest  odpowiednio po 8 i 4.

• Dziękuję 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Bartek_De napisał:

Adam, wrzucaj foty do galerii, bo są świetne👍 Na prawdę, jestem fanem Twoich zdjęć:)

Wielkie dzięki Bartek. Wrzucam wrzucam czasem ;), teraz miałem ich trochę więcej więc wolałem tu w swoim wątku.

4 minuty temu, Robson79 napisał:

Super fotki 👍 na drugiej fotce fajnie prześwitują młode  przez podgardle... 👌

Dokładnie. Polowałem na zdjęcie z otwartym pyskiem, ale mi się nie udało.
Jest "na ostatnich płetwach". Już jej się młode prawie nie mieszczą. Fajnie byłoby złapać moment jak je wypuszcza, ale pewnie mi się nie uda ;) .

Edytowane przez troad
  • Lubię to 2
Opublikowano
Godzinę temu, troad napisał:

Samice L.Lethrinus zamówione

Myślę, że w akwarium zmieni się bardzo dużo.  Będzie może mniej kolorowo, ale z pewnością inaczej. Układ 5+0 z bardzo umiarkowaną agresją i pełnym (lub prawie pełnym) wybarwieniem Lethrinopsów i tak nie trwałby wiecznie. Zrobi się też trochę tłoczno, chyba przydałaby się redukcja. Ale co będzie, to dopiero zabaczymy.

Ryby i zdjęcia bardzo ładne. Zdjęcie Mdoki (to bez towarzystwa) jest cudowne.:)

• Dziękuję 1