emil Opublikowano 5 Października 2017 #1 Opublikowano 5 Października 2017 Potrzebuje fajnej obsady do akwarium 200l ktoś coś poleci w miarę popularnego dziękuję za pomoc
Bezprym Opublikowano 5 Października 2017 #2 Opublikowano 5 Października 2017 Chindongo saulosi i Labidochromis sp Perlmutt
egon44 Opublikowano 5 Października 2017 #3 Opublikowano 5 Października 2017 Godzinę temu, emil napisał: Potrzebuje fajnej obsady do akwarium 200l ktoś coś poleci w miarę popularnego dziękuję za pomoc Witaj! Z mojej strony zaproponuję obsadę którą mam w takim samym litrażu czyli -Chindongo saulosi+ Iodotropheus sprengerae... Możesz też iść w obsadę jednogatunkową ale w układzie wielosamcowym z takimi gatunkami jak wspomniany powyżej Chindongo saulosi, Iodotropheus sprengerae ,Pseudotropheus Elongatus Neon Spot , Labidochromis Chisumulae...
emil Opublikowano 5 Października 2017 Autor #4 Opublikowano 5 Października 2017 Gdzie mogę spotkać w lubelskim lub podkarpackim ewentualnie świętokrzyskie?
egon44 Opublikowano 5 Października 2017 #5 Opublikowano 5 Października 2017 Ryby możesz zakupić od partnerów naszego forum tj. Tan-Mal , Fish Magic itp...
emil Opublikowano 5 Października 2017 Autor #6 Opublikowano 5 Października 2017 Niestety wszystko nie z tego regionu..
egon44 Opublikowano 5 Października 2017 #7 Opublikowano 5 Października 2017 (edytowane) Wszyscy wysyłają ryby więc w czym problem? Od razu też napiszę żebyś omijał szerokim łukiem przydrożne zoologi i przypadkowych sprzedawców bo możesz się niemile zaskoczyć... Edytowane 5 Października 2017 przez egon44
Andrzej Głuszyca Opublikowano 5 Października 2017 #8 Opublikowano 5 Października 2017 Panowie..to jest dział OBSADY a nie sklepy..trzymajmy się działów. 1
egon44 Opublikowano 5 Października 2017 #9 Opublikowano 5 Października 2017 2 minuty temu, AndrzejWalb napisał: Panowie..to jest dział OBSADY a nie sklepy..trzymajmy się działów. Przepraszam za OT z mojej strony... Za bardzo się rozpędziłem okazując pomoc koledze 1
emil Opublikowano 9 Października 2017 Autor #10 Opublikowano 9 Października 2017 Kupując ryby spuściłem również trochę wody co w niej byly również ja dodałem
Rekomendowane odpowiedzi