Skocz do zawartości

emil

Użytkownik
  • Postów

    37
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0

Informacje o profilu

  • Lokalizacja
    Kraśnik
  • Moje akwarium
    Zbiornik 200l

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

  1. emil

    Witam miłośników ;)

    Kolego wszystko przyszło oprócz testów czy dawać bakterie czy czekac na testy
  2. emil

    Witam miłośników ;)

    14 nie są duże do 4cm
  3. emil

    Witam miłośników ;)

    Nie ryby były wpuszczone wraz z tą woda w której przebywały ponad dwa tygodnie od zalania akwarium.
  4. emil

    Witam miłośników ;)

    Paskowe. W tym momencie nie jestem w stanie Ci odpowiedzieć jakie to były parametry co by Cię nie wprowadzić w błąd wiem że wtedy porównywałem i wszystko się zgadzało.
  5. emil

    Witam miłośników ;)

    Kolego czytałem podstawy, przed wpuszczeniem ryb testerem mierzyłem parametry wszystkie były w normie.
  6. emil

    Witam miłośników ;)

    Wody było około 10l minimum. Ale filtr kubełkowy był tylko oplukany a jego zawartość aby przełożyłem. Kamienie również. woda chodziła ponad tydzień. Na dzień dzisiejszy mam tylko te żywe kultury bakterii radzisz dodać?
  7. emil

    Witam miłośników ;)

    Kolego ryby kupowałem od chodowcy nie że sklepu akwarystycznego, zajmuje się tylko chodowlą pyszczakow i tak proponował abym to zrobił oraz wiele osób tak polecalo mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
  8. emil

    Witam miłośników ;)

    Kupując ryby kupiłem je wraz z wodą w której przebywały również ja dodałem do akwarium
  9. To samo co kolega wyżej napisał o biologii
  10. Kupując ryby spuściłem również trochę wody co w niej byly również ja dodałem
  11. emil

    Witam miłośników ;)

    Witam moje akwarium co w nim jest nie tak? Czy wszystko okej? Ryby od 4dni wszystko okej?
  12. Niestety wszystko nie z tego regionu..
  13. Gdzie mogę spotkać w lubelskim lub podkarpackim ewentualnie świętokrzyskie?
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.