emil Opublikowano 2 Października 2017 #1 Opublikowano 2 Października 2017 Witam mam problem z filtrem mianowicie nie mogę go odpowietrzyć proszę o pomoc nie gania wody
Andrzej Głuszyca Opublikowano 2 Października 2017 #2 Opublikowano 2 Października 2017 (edytowane) ..poruszaj nim energicznie na boki raz , drugi. Powinno po pewnym czasie ustąpić. Jak ma przycisk powodujący zassanie wody to też nim powciskaj. I niech trochę pochodzi.. Edytowane 2 Października 2017 przez AndrzejWalb
pozner Opublikowano 2 Października 2017 #3 Opublikowano 2 Października 2017 3 godziny temu, AndrzejWalb napisał: Jak ma przycisk powodujący zassanie wody to też nim powciskaj. I niech trochę pochodzi.. Dokładnie, musisz popompować, wyjdzie wtedy powietrze z obiegu i filtr ruszy.
egon44 Opublikowano 3 Października 2017 #4 Opublikowano 3 Października 2017 23 godziny temu, emil napisał: Witam mam problem z filtrem mianowicie nie mogę go odpowietrzyć proszę o pomoc nie gania wody Zalałeś go wodą zanim go uruchomiłeś?
Andrzej Głuszyca Opublikowano 3 Października 2017 #6 Opublikowano 3 Października 2017 29 minut temu, Deadi napisał: A jaki filtr w ogóle? ....w temacie masz nazwę i filtra:)
Wolfik Opublikowano 4 Października 2017 #7 Opublikowano 4 Października 2017 Jak go wodą nie zalales to prędzej bicek Ci pęknie niż go odpowietrzysz ?
pozner Opublikowano 4 Października 2017 #8 Opublikowano 4 Października 2017 14 godzin temu, egon44 napisał: Zalałeś go wodą zanim go uruchomiłeś? Faktycznie mógł nie zalać, a wtedy może pompować do usr... śmierci. 1
Rekomendowane odpowiedzi