Merlot Opublikowano 9 Października 2017 #81 Opublikowano 9 Października 2017 Musisz sobie rozszyfrować O.S.I. PROSTAR MAINTENANCE rybacia múčka, pšeničná múka, hydrolyzovaná rastlinná bielkovina, múčka z rias, mletá hnedá ryža, garnátová múčka, droždie zo sušenej toruly, artemia, rybací olej, prírodné a umelé farbivá, lecitín, vitamín A, vitamín E, D – aktivovaný živočíšny sterol, vitamín B1, cholín, vitamín C, vitamín B3 (nikotinamid), vitamín B5, inozitol, doplnok vitamínu B2, vitamín B6, kyselina listová (folacín), vitamín K3 (menadion), vitamín H (biotín), doplnok vitamínu B12, etoxyquin (ako antioxidant). - bielkoviny .................................... min. 42 % - tuky ............................................... min. 8 % - vláknina ........................................ max. 8 % - vlhkosť .......................................... max. 8 %
spiochu Opublikowano 10 Października 2017 Autor #84 Opublikowano 10 Października 2017 Wszystko gotowe do akcji... 3 1 1
kwiq Opublikowano 11 Października 2017 #85 Opublikowano 11 Października 2017 z ciekawości zapytam, jak wyglądają te płatki ? Są duże czy pokruszone ? Bo niestety moje OSI Spirulina to połowa opakowania 200g był praktycznie miał.
spiochu Opublikowano 11 Października 2017 Autor #86 Opublikowano 11 Października 2017 Obawiam się, że bliżej im do drobnicy niż do dużych płatów... Wysłane z telefonu
spiochu Opublikowano 11 Października 2017 Autor #87 Opublikowano 11 Października 2017 Strawa się waży... Wysłane z telefonu 2
spiochu Opublikowano 12 Października 2017 Autor #88 Opublikowano 12 Października 2017 Papu nadane. Ostatecznie paczki poszły jako listy polecone priorytetowe, wyszło więc średnio 2 zł taniej na przesyłce. W wolnej chwili (czyt. jak kiedyś uruchomię komputer) zwrócę Wam nadpłatę. Monitorujcie przesyłki na emonitoring.poczta-polska.pl bo wiecie jak to bywa z listonoszami i pocztą... No tak, zapomniałem napisać, nr macie w arkuszu Wysłane z telefonu
borutan23 Opublikowano 12 Października 2017 #89 Opublikowano 12 Października 2017 Mi proszę nie wysyłać żadnego zwrotu kasy, może wystarczy na Tatra jasne pełne, więc zdrówko i dzięki
troad Opublikowano 12 Października 2017 #90 Opublikowano 12 Października 2017 Jeśli o mnie chodzi to nic nie musisz mi zwracać. Bardzo się cieszę że zdążyłem się załapać na akcję i tak cena jest bardzo korzystna. Wielkie dzięki Spiochu
Rekomendowane odpowiedzi