Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
50 minut temu, Bezprym napisał:

Łatwiej kupić zgadza się ale czy na pewno samice? Z samicami to niestety jest problem bo u którego chodowcy się byś nie pytał to albo udaje Greka albo celowo chce się pozbyć samców, albo jedno i drugie.W końcu udało mi się dokupić ładne samiczki u Marka "demasoniego" i to źródło polecam.

To jest jakby loteria, mi bardziej chodzi o dokupienie kilku ryb,  jeśli samców jest za dużo. A Marka @demasonijak najbardziej polecam, szczególnie jeśli chodzi o Hary o czym mowa w niniejszym wątku. 

Opublikowano
34 minuty temu, Mortis napisał:

A Marka @demasonijak najbardziej polecam, szczególnie jeśli chodzi o Hary o czym mowa w niniejszym wątku. 

A czy wysyła ryby?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 29.09.2017 o 10:56, Dziubek napisał:

Prawdopodobnie będzie tak (mam nadzieje, że już się mi nie odmieni... normalnie jak baba w ciąży :D , nie obrażając baby... ani ciąży :D ) :

Metriaclima MSOBO Magunga i Cynotilapia HARA Gallireya Reef ... w jakiej ilości kupować? z moich wyliczeń (finanse) wychodzi, że mogę kupić 23 szt czyli np 13 msob i 10 hara?? może być, czy po równo ??

zbliża się termin zakupu rybek i kolejne myśli... może jednak wezmę trzy gatunki:  MSOBO ,HARA i CHEWERE?? po 10 sztuk?? jak będzie łatwiej dla mnie, lepiej dla nich ?? ciężko mi podjąć decyzję... pomóżcie...

Opublikowano
1 godzinę temu, Bezprym napisał:

Weź lepiej po 13-15 sztuk a nawey więcej bo w obydwu gatunkach ciężko o samice

czyli lepiej wziąć dwa gatunki po 15 szt, niż trzy gatunki po 10 szt. to masz na myśli?

Opublikowano

było kombinowanie i się skończyło... w końcu podjąłem decyzję i zobaczymy co będzie ... właśnie oczekuję (mają być kolo 14) na 10 szt MSOBO i 10 szt MAINGANO... i postanowiłem się tym oczekiwaniem pochwalić na forum :P , a i jeszcze czekam i na odpowiedz od Marka @demasoni kiedy będę miał haremik HARA