Dziubek Opublikowano 14 Września 2017 Autor #31 Opublikowano 14 Września 2017 w związku z małym opóźnieniem realizacji... przychodzą pomysły coby zrobić akwa jedno gatunkowe ... jaki jeden gatunek byście tu zaproponowali??
Bezprym Opublikowano 14 Września 2017 #32 Opublikowano 14 Września 2017 Najlepiej ten gdzie samiec jest innego koloru niż atrakcyjne samice np.Chindongo saulosiMetriaclima lombardoi nad nią bym się zastanowił (fajne pasiaki) Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
kwiq Opublikowano 14 Września 2017 #33 Opublikowano 14 Września 2017 Problem tylko taki że Saulosi ciężko dostać w ładnych egzemplarzach. Ja bym poszedł w Msobo lub np Johanni.
Bezprym Opublikowano 14 Września 2017 #34 Opublikowano 14 Września 2017 Tylko że u Msobo trafienie w większą ilość samic to loteria.Co by tu jeszczeMetriaclima membe deep ale to z dobrego źródła.Labidochromis joanjohnsonae też by się fajnie prezentowały. Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
egon44 Opublikowano 14 Września 2017 #35 Opublikowano 14 Września 2017 Jest jeszcze Labidochromis Chisumulae.
makok Opublikowano 15 Września 2017 #37 Opublikowano 15 Września 2017 Maingano wbrew pozorom jest bitewny. w 180cm miałem z nim raz problem. Ale spróbuj.
Bezprym Opublikowano 15 Września 2017 #38 Opublikowano 15 Września 2017 W moich 240 litrach z7 sztuk maingano zostały się 3 sztuki, robota samca. Maingano to ryba samotnicza i może być że zredukuje ci się do układu 1+1. Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Dziubek Opublikowano 27 Września 2017 Autor #39 Opublikowano 27 Września 2017 Po przemyśleniach na pewno jestem zdecydowany na msobo... co do reszty wciąż nie jestem pewien... Wciąż nie zdecydowałem, czy tylko jeden gatunek czy więcej... jakoś ciężko mi podjąć decyzję...
Mortis Opublikowano 27 Września 2017 #40 Opublikowano 27 Września 2017 4 godziny temu, Dziubek napisał: Po przemyśleniach na pewno jestem zdecydowany na msobo... co do reszty wciąż nie jestem pewien... Wciąż nie zdecydowałem, czy tylko jeden gatunek czy więcej... jakoś ciężko mi podjąć decyzję... Jeśli drugi gatunek chcesz to skontrastuj go z Msobo i wstaw Cynotilapia Hara. Fajnie będą samce ze sobą wyglądać i w obu przypadkach masz fajne samice. 1
Rekomendowane odpowiedzi