TOMEKSIEDLCE Opublikowano 9 Sierpnia 2017 #11 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 witam i ja cię kolego dużo czytaj na forum postów kolegów i koleżanek ,doświadczonych w biotopie Malawi ,lepiej poczytać parę miesięcy posty i mieć mniej kłopotów z akwarium ,ja tak zrobiłem i ma się doświadczenie trochę w Malawi i mi to starcza jest ok DUŻO CZYTAJ POSTÓW TO POMAGA
Mateusz1992 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor #12 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Czytam intensywnie, akwarium przygotowane jest praktycznie woda stoji już troche czasu takze ok, dzisiaj ryby moje ktore sa piekne ale to nie ich srodowisko trafia w dobre rece,pozostaje mi madry i przemyslany dobor ryb, ale mysle ze z wasza pomoca i rada bedzie super!!
egon44 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 #13 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, Pleziorro napisał: Fachowo to się nazywa pomroczność jasna Andrzeju Ej wypraszam sobie Umknął mi wpis kolegi odnośnie piasku Godzinę temu, Mateusz1992 napisał: filtr tetratec ex 1200 wkłady te co sa orginalnie kupione. Jeszcze będzie potrzebna pomoc filtra mechanicznego...
Mateusz1992 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor #14 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 już mam zakupiony, mam filtr ten zewnetrzny i wewnetrzny rowniez;)
egon44 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 #15 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 2 godziny temu, Mateusz1992 napisał: już mam zakupiony, mam filtr ten zewnetrzny i wewnetrzny rowniez;) Wewnętrzny jakiej firmy(model)?
Rekomendowane odpowiedzi