Skocz do zawartości

Gąbka do korpusu


adi

Rekomendowane odpowiedzi

Tak oglądałem film Stana. Tylko jestem teraz za granicą w pracy a żona tego nie zmieni. Wczoraj z rana przed wyjazdem zrobiłem testy i było ok. Za tydzień znajomy ma podejść i ma też testy porobić i podmiane jeśli będzie to konieczne. Dlatego też nie chcę go za bardzo angażować i gąbki to mniej zabawy od watoliny moim zdaniem, ale mogę się mylić. 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

8 minut temu, adi napisał:

Tak oglądałem film Stana. Tylko jestem teraz za granicą w pracy a żona tego nie zmieni. Wczoraj z rana przed wyjazdem zrobiłem testy i było ok. Za tydzień znajomy ma podejść i ma też testy porobić i podmiane jeśli będzie to konieczne. Dlatego też nie chcę go za bardzo angażować i gąbki to mniej zabawy od watoliny moim zdaniem, ale mogę się mylić. 

Moim zdaniem watolina lepiej klaruje wodę...  Możesz wcześniej przygotować kilka takich wkładów a żona będzie tylko podmieniała ;)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

6 minut temu, lukas1987 napisał:

Moim zdaniem watolina lepiej klaruje wodę...

Potwierdzam. 
Co prawda nie mam narurowca, ale mam watolinę zarówno w prefiltrze kubełkowym HW603a, jak i w kubełku biologicznym HW302.
Wodę mam 100% klarowną, idealnie krystaliczną, a i sam @deccorativozapewne przyznał by, iż ryby także i u mnie lewitują .. ;)

Edytowane przez luck83
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.