MDRAGON87 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor #11 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Dziękuję za odpowiedzi Tak więc na razie będę karmił tym miksem pokarmów ( 5 różnych) i w niedziele mrożonki które już posiadam. Co do mrożonek to kupuje zawsze w jednym sklepie i póki co nie trafiłem na te śmierdzące, oczywiście wcześniej je rozpuszczam w kubeczku. Jak jadę po mrożonki to biorę torbę na lody + wkład chłodzący - ze sklepu mam 5 min jazdy ale lepiej dmuchać na zimne.
michal_j Opublikowano 8 Czerwca 2017 #12 Opublikowano 8 Czerwca 2017 (edytowane) ... Edytowane 18 Listopada 2018 przez xxx
MDRAGON87 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor #13 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Moje rybki chyba sobie żarty robią, przed chwilą doszły pokarmy : : O.S.I. HS Aqua VIVID COLOR FLAKES O.S.I. HS Aqua Spirulina Flakes O.S.I. HS Aqua CICHLID FLAKES spirulinę szamią aż miło, a dwa pozostałe wypluwają
darkon Opublikowano 13 Czerwca 2017 #14 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Przekarmione, głodny pysk zjada wszystko co dostanie, nawet jak mu się nie mieści w pysku . Przyzwyczają się pomału.
MDRAGON87 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor #15 Opublikowano 13 Czerwca 2017 No dziś już nic nie dostaną, a jutro zobaczymy. Pewnie potrzebują czasu by się przyzwyczaić do nowej karmy.
Wolfik Opublikowano 20 Czerwca 2017 #16 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Do mnie też doszły dziś O.S.I. HS Aqua VIVID COLOR FLAKES i O.S.I. HS Aqua CICHLID FLAKES i również niechętnie. Ale myślę, że jest to kwestia czasu
MDRAGON87 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor #17 Opublikowano 20 Czerwca 2017 U mnie już szamią aż miło
Rekomendowane odpowiedzi