Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Myślę że musisz pokombinować trochę z cyrkulacja wody bo wszystko osiada na dnie. Ale to tylko moje zdanie. 

Edytowane przez adi
Opublikowano

Hmmm , mam Falownik ale go wyjąłem bo mocno ruszał piaskiem , zastanawiam się czy go znów nie wsadzić  właśnie .  

Opublikowano

Ok a mam pytanko czysto mechaniczne , ostatnio jak go rozbierałem i wyjąłem wirnik to niechcący pękł mi w pół takie plastikowy drucik jak by OŚ wirnika czy to przeszkadza w czymś czy nie ma się co stresować ?

Opublikowano
1 godzinę temu, raperek napisał:

niechcący pękł mi w pół takie plastikowy drucik jak by OŚ wirnika czy to przeszkadza w czymś czy nie ma się co stresować ?

a co tam jak pęknie wał korbowy w bryce to się nie stresujemy tylko zapylamy dalej ile fabryka dała.:D

Opublikowano

A jakie to kolego zamontowałeś oświetlenie u siebie w baniaku?

Opublikowano
28 minut temu, deccorativo napisał:

a co tam jak pęknie wał korbowy w bryce to się nie stresujemy tylko zapylamy dalej ile fabryka dała

wyczerpująca odpowiedź jednak porównanie chyba nie do końca trafne , ten plastik ciągle tam siedzi pękł mniej więcej w połowie wirnika , uważasz ze Falownik jest już do wyrzucenia  ?

11 minut temu, Jerry_jerry napisał:

A jakie to kolego zamontowałeś oświetlenie u siebie w baniaku?

2 Belki LED biała 30W oraz Niebieska jak chcesz to pisz pw podeślę ci linki :) 

Opublikowano

nie napisałeś jaki to falownik - jak jvp za 40 zł to wyrzuć ale jak np RW to bym jednak wyciągał tą resztkę osi ceramicznej i kupił jednak komplet oś+wirnik bo chyba samej osi nie dostaniesz a może na aliexpress.com?