Żalik Opublikowano 3 Marca 2017 #1 Opublikowano 3 Marca 2017 Gdzie kupić dobrej ,,jakości" ryby . Może ktoś polecić Hodowców lub Hodowle godne polecenia ?
egon44 Opublikowano 3 Marca 2017 #2 Opublikowano 3 Marca 2017 Wystarczy poczytać kolego w odpowiednich działach na ten temat a dowiesz się wszystkiego...Czy to takie trudne? Tu masz mapkę z dokładnym opisem co i jak
bigbadelectriccow Opublikowano 8 Czerwca 2017 #4 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Ja ostatnio bralem mbuna z Tan-Mala. Polecam!
BombeL Opublikowano 8 Czerwca 2017 #5 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgadzam się z przedmówcami - Tan-Mal /świetna obsługa + terminowość, no i oczywiście świetne rybcie/
stan Opublikowano 8 Czerwca 2017 #6 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Przedewszystkim Tan-Mal to gwarancja porządnych ryb.
bolss007 Opublikowano 8 Czerwca 2017 #7 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Szybkie pytanie: Tal-mal? czy Fish -magik? Obie hodowle wysyłają ryby. Wywołam wojnę? Hope not
stan Opublikowano 8 Czerwca 2017 #8 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Ja wybrałbym Tan-mal, ale nie znaczy to że Fish_magic jest zlą hodowlą.
Pleziorro Opublikowano 9 Czerwca 2017 #9 Opublikowano 9 Czerwca 2017 11 godzin temu, bolss007 napisał: Szybkie pytanie: Tal-mal? czy Fish -magik? Obie hodowle wysyłają ryby. Wywołam wojnę? Hope not Przede wszystkim sam musisz sobie odpowiedzieć jakich ryb potrzebujesz, TM ma bardzo szeroką ofertę, FM tych gatunków ma już znacznie mniej.
darkon Opublikowano 9 Czerwca 2017 #10 Opublikowano 9 Czerwca 2017 (edytowane) Jest też Tanganika Konin, ryby malawijskie przywozi z Aqua-Treff i Cichlidenstadl. Swoją drogą ciekawe dlaczego te hodowle wycofały z oficjalnej oferty Chindongo saulosi. Edytowane 9 Czerwca 2017 przez darkon
Rekomendowane odpowiedzi