makok Opublikowano 26 Grudnia 2007 #11 Opublikowano 26 Grudnia 2007 obawiam się, że to nie jest ironia... szkoda gadać...
sabotage Opublikowano 26 Grudnia 2007 #12 Opublikowano 26 Grudnia 2007 czekam aż się pozabijają ale jakoś słabo im idzie Nie moglem sie oprzec
zamioculcas Opublikowano 26 Grudnia 2007 #13 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Żle to napisałem, sorki - kocham swoje rybki, ale taka jest ich natura... dziwi mnie tylko jak ludzie pisza że ich samce ciąglę się tłuką. U mnie raz na jakiś czas jeden z samców jest poturbowany ale mijają 3 dni i znowu pływa zadowolony. Co do akwarium to 240L (120cm) rybki mają troszkę ponad rok.
czester_ Opublikowano 26 Grudnia 2007 #14 Opublikowano 26 Grudnia 2007 No właśnie twój zbiornik ma 120cm szerokości, a kolegi 105cm. Uwierz to jest różnica dlatego zachowania u twoich ryb wcale nie odzwierciedlą zachowań w mniejszym zbiorniku i nie można radzić takich rzeczy.
Mizgard Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor #15 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udało mi się zredukować ilość ryb do 4 szt. para saulosi oraz red redów. Teraz pozostaje tylko dokupić samice. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi