Merlot Opublikowano 29 Grudnia 2016 #21 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Powiem Ci szczerze, że nie wiem, myślę że Stan wie co robi, i trzeba próbować różnych rozwiązań
Andrzej Głuszyca Opublikowano 30 Grudnia 2016 #22 Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) ...temat wydzieliłem żeby Stasiowi nie zaśmiecać jego fotorelacji. Edytowane 31 Grudnia 2016 przez AndrzejWalb 1
stan Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor #23 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Wrzucam obiecany film z tarła simoneae. Na filmie można zobaczyć jak nie naturalnie wielką ikrę składa labeotropheus w stosunku do swojego ciała czy pyska. 8
timi-akwaria.pro Opublikowano 4 Stycznia 2017 #24 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Takie obrazki to miód dla oczu Szkoda, że nie nagrałem tarła moich maisonów. Całe akwarium postawione do pionu:) Dwa samce (podzieliły się akwarium po połowie) jednocześnie zabiegały o względy jednej samicy, coś pięknego.
stan Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor #25 Opublikowano 4 Stycznia 2017 To prawda, tarło to okres kiedy w akwarium cuda się dzieją  :-)
Rekomendowane odpowiedzi