Wyderka Opublikowano 6 Grudnia 2016 #1 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Witajcie. Czy wie ktoś z was gdzie robią dobrze i tanio akwaria na zamowienie i najlepiej było by z wysylka??? Jak ktoś wie to prosze o namiary....
jaras Opublikowano 6 Grudnia 2016 #2 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Wejdź w dział zakupy sklepy. Ja osobiście brałem z fabryki" Dobreakwaria " i jestem zadowolony
Andrzej Głuszyca Opublikowano 7 Grudnia 2016 #3 Opublikowano 7 Grudnia 2016 ...wpisz w SZUKAJ hasło AKWARIA a znajdziesz tam wszystko w temacie w którym pytasz.
MatiK Opublikowano 7 Grudnia 2016 #4 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Nadal nie do końca wiem, o jakich "dwóch szklarzy" chodziło Ci w wiadomości prywatnej, ale skoro jesteś z Kujawsko-Pomorskiego to spróbuj skontaktować się z Przemkiem Wieczorkiem. Czasem ciężko u niego z kontaktem, ale baniaki robi pierwsza klasa. Możesz też zapytać w eRybce. No i zgodnie z sugestią Andrzeja, postaraj się korzystać z wyszukiwarki forumowej bo akurat ten temat na forum jest oklepany równie mocno, co obsady
Gość grabiec Opublikowano 7 Grudnia 2016 #5 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Na odpowiedź Przemka możesz sie nie doczekać. Ja sie nie doczekałem. erybka odpowiada szybko i sprawnie. Robią na wymiar z dostawą.
marcin1ja1 Opublikowano 7 Grudnia 2016 #6 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Temat akwarium wałkowany już w 10 tematach. Temat eRybki i Przemka w 20 tematach. Tak jak napisał MatiK temat wałkowany ostatnio częściej niż temat o obsadach. Wprowadzanie tego tematu z tak lakonicznym tytułem nic nie wprowadza i robi bordel na forum.
timi-akwaria.pro Opublikowano 7 Grudnia 2016 #7 Opublikowano 7 Grudnia 2016 3 godziny temu, marcin1ja1 napisał: Wprowadzanie tego tematu z tak lakonicznym tytułem nic nie wprowadza i robi bordel na forum. Masz rację, zamykam ten wątek. 1
Rekomendowane odpowiedzi