xaxupi Opublikowano 27 Listopada 2016 #1 Opublikowano 27 Listopada 2016 Witajcie!:) Akwarium - profil 120x40x50 Filtr zewnętrzny - Kubełek Hagen Crystal Flo 80 Filtr wewnętrzny - Aquael Circulator 2000 Tło Strukturalne Dekoracja - Piasek z OBI, kamienie gnejs Jestem na etapie kompletowania nowej obsady, poniżej moje propozycje, proszę o opinie: *1x4 Saoulosi, *1x4 Pseudotropheus sp. "acei" *1x4 Maingano
Bezprym Opublikowano 27 Listopada 2016 #2 Opublikowano 27 Listopada 2016 Acei rośnie za duży do tego zbiornika. Polecam wzmianLabidochromis sp Perlmutt Świetnie będzie kontrastować z żółcią samic saulosi i granatem mainganoWysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
xaxupi Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor #3 Opublikowano 27 Listopada 2016 A np labidochromis hongi? Preferuje jak reszta spirulinę:) Pytam ponieważ w tej chwili w Tan-Mal za 59zł sztuka a wolałbym troszkę tańszym kosztem urządzić akwarium.
egon44 Opublikowano 27 Listopada 2016 #4 Opublikowano 27 Listopada 2016 No to może Iodotropheus sprengerae?
xaxupi Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor #5 Opublikowano 27 Listopada 2016 Już kiedyś miałem taką ekipę: saulosi, rdzawy i maingano. Z tego powodu jak sami widzicie chciałbym móc podziwiać i inne gatunki pyszczakow.
Bezprym Opublikowano 27 Listopada 2016 #6 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zadwoń do dr. Pawlaka mi mówił że może załatwić ładne Perlmuty. Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
xaxupi Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor #7 Opublikowano 28 Listopada 2016 Szczerze powiedziawszy, czym mniej tym lepiej:) Chciałbym móc kupić rybkę do 20zł za sztukę. W tej chwili w Tan-Mal jest sporo promocji na Aulonocara. np: Aulonocara spec. Maulan, Aulonocara hansbaenschi red flash, Aulonocara stuartgranti Chilumba. Bardzo proszę o pomoc w dobraniu pyszczaków z listy powyżej, lub sugerując się nową listą od p. Moniki. Dziękuje z góry
pozner Opublikowano 28 Listopada 2016 #8 Opublikowano 28 Listopada 2016 10 godzin temu, xaxupi napisał: Bardzo proszę o pomoc w dobraniu pyszczaków z listy powyżej, lub sugerując się nową listą od p. Moniki. Usunąłem swojego posta, gdyż niepotrzebnie wykroczyłem poza Twoją prośbę.
Bezprym Opublikowano 28 Listopada 2016 #9 Opublikowano 28 Listopada 2016 Jeśli już uparłeś się na Tan Mal to z tej oferty widziałbym taką obsadę Cynotilapia afra red top Chewere Labidochromis caeruleus yellow Melanochromisie cyaneorhabdos Maingano LubPseudotropheus saulosiPseudotropheus callainos pearl withePseudotropheus Cyaneorhabdos Maingano Osobiście skłaniałbym się do drugiego opcji pod warunkiem dobrych jakościowo saulosi. Wszystkie rybki dostępne po 12 zł. Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
xaxupi Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor #10 Opublikowano 29 Listopada 2016 To nie jest tak, ze musi być Tan Mal. Ostatnio brałem od Malawiana i też byłem zadowolony. Czy zamiast White Pearl mogę dac hongi? Bo nie odpowiada mi wyglądem
Rekomendowane odpowiedzi