Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jakis czas temu (no prawie rok temu) VDR zainicjował akcje z koszulkami , ale sie nie udało -byłem niepocieszony.Tak naprawde to czekałem ze za jakis czas ktos znowu to zaproponuje bo chętnie bym sie na nie pisał :D Ja osobiście niemam możliwości żeby to zaproponować ale ktoś z forumowiczów może ?Z wielką chęcią bym zakupił koszulkę z logiem klubu malawi :D

pozdrawiam

Opublikowano

no niestety -- pod telefonem podanym kiedys przez tofifa uslyszalem "Nie ma takiego numeru". Komorka dzialala -- Pan stwierdzil, ze firmy juz nie ma.

Pozniej wpadlem w wir remontowy wiec w ogole mnie na forum nie bylo...

Ale chyba jakas telepatia bo zaledwie przedwczoraj szukalem jakiejs firmy do zrobienia koszulek.

Znalazlem cos takiego:

http://www.aquza.com/cennik.html

Nie wiem jak to sie przeniesie na jednostkowy koszt koszulki ale wyglada zachecajaco. Choc my mielismy nadruk z przodu, z tylu i na ramiaczku, a tutaj moga byc ceny np. za nadruk na przodzie koszulki

Jesli ktos bedzie szukal czegos -- to niech szuka koszulek robionych farbami plastisolowymi ! Nie wiem jak koszulki innych klubowiczow ale moja trzyma sie niezle. Nadruk nie zszedl po wielokrotnym praniu - a uzywam czesto. Wiec mysle, ze warto sie rozgladac za wlasnie taka metoda.