stan Opublikowano 7 Listopada 2016 #11 Opublikowano 7 Listopada 2016 51 minut temu, przemek wieczorek napisał: Stasiu to jest korona na akwarium do morszczyzny .O ile metalowym przedmiotem nie zostanie(dużej gęstości) uderzona jest trwała. Ale u ciebie jest możliwość zamówienia pełnej pokrywy?
michal_j Opublikowano 8 Listopada 2016 #12 Opublikowano 8 Listopada 2016 Super ten zbiornik z panelem, robi wrażenie :-o
Merlot Opublikowano 9 Listopada 2016 #13 Opublikowano 9 Listopada 2016 Widzę zapowiedziana zmiana idzie w dobrym kierunku, oby tak dalej Przemku !
MatiK Opublikowano 10 Listopada 2016 #14 Opublikowano 10 Listopada 2016 A ja mam takie pytanie do Pana Przemka.... Czy jest szansa, że znajdzie się w Waszej ofercie szkło z huty Guardian? Jest tańsze od Pilkingtona, a moim zdaniem te topowe wersje (bodajże Ultra Clear Guide) są bardziej przejrzyste od OptiWhite'a...
przemek wieczorek Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor #15 Opublikowano 10 Listopada 2016 (edytowane) Szkło nie jest wcale tansze.Ceny szkła są porównywalne .Rozumiem że chodzi o fabrykę . Jeśli Pan R zakupuje tira szkła to wówczas może mieć zakupione szkło po bardzo dobrej cenie . Dzięki zaoszczędzonym roboczo godzinami pracy .Nie mam informacji jak tam jest dokładnie. Edytowane 14 Stycznia 2017 przez AndrzejWalb
przemek wieczorek Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor #16 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Za dużo tutaj było z naszej strony gadania, a za mało pokazywania. Ciekawy zbiornik z perspektywami. Wymiar w przybliżeniu 280x80x83.Zmiescił się przez drzwi dosłownie o milimetry . Zainstalowany w wnęce na centymetry .Operacja trudna ponieważ akwarium dość ciężkie. 2
przemek wieczorek Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor #18 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Temat już odblokowany?
Andrzej Głuszyca Opublikowano 16 Stycznia 2017 #19 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Teraz, przemek wieczorek napisał: Temat już odblokowany? ..tak.
Rekomendowane odpowiedzi