Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panie Przemku wszystko ładnie ale przeciętnego Kowalskiego (np. mnie ) nie interesuje malowanie( naprawa ) wózka widłowego a bardziej terminowość wykonania ba nawet wyceny akwarium i nie interesuje mnie że ktoś zapomniał czegoś wysłać. Klijenta trzeba szanować.Pozdrawiam

Masz absolutną rację. Z drugiej strony nie można żyć akwariami 24h/dobę, każdy facet musi mieć jakieś hobby ;) Bo inaczej zwariuje ;)

Wysłane z telefonu

Opublikowano

Podstawa to oddzielić życie prywatne w tym (hobby i inne zainteresowania ) od pracy, a najwidoczniej nie wszyscy potrafią to oddzielić.Ja naprawdę szanuje Pana Przemka ale krew mnie zalewa kiedy czytam (nie wysłałem wyceny bo była w folderze SZKIC i zabrakło opcji wyślij ) no proszę.Co by było gdyby wszyscy mieli takie podejście (olewające ) do klijenta . Pozdrawiam i życzę wiele wytrwałości szczególnie przyszłym interesantom.

Opublikowano (edytowane)

Tylko jak czytam relację (na marginesie fajną) z remontu wózka i to, że samochody są piaskowane, a wcześniej skargi na brak kontaktu i zawalone terminy w realizacji akwariów, to mam trochę mieszane uczucia.

Pisałem razem z janasem1970

Edytowane przez pozner
  • Dziękuję 2
Opublikowano (edytowane)

Dziś udało się wypiaskować siłowniki masztu .Przykręcić prawie wszystkie elementy deski rozdzielczej i co najtrudniejsze balast jest już na miejscu :)

normal_DSC02555.JPG
normal_DSC02558.JPG

Edytowane przez przemek wieczorek
Opublikowano

Przemku......temat sugeruje ,że to co napiszesz czy pokażesz będzie bezpośrednio związane  z akwarystyką i stąd uwagi kolegów. Co nie oznacza ,że Twoja firma nie może się zajmować jeszcze czymś innym   . Ale pomału zawartość tematu zaczyna uciekać od  nazwy tematu:)

Opublikowano

dzięki, ale bardziej mi chodziło o sens wstawiania tylu zdjęć wózka...klimat fajny z odnową to daje jakiś pogląd na to jak działasz, ale aż tak szczegółowo ? to forum akwarystyczne...Ale może tylko ja mam takie zdanie...

• Dziękuję 1